4 послуги приватної клініки, про які ви не знали

Може здатися, що спектр послуг, які надає приватна клініка нічим не відрізняється від переліку медичних послуг у сімейних амбулаторіях та державних лікарнях. Проте це не так. 

4 послуги приватної клініки, про які ви не знали
4 послуги приватної клініки, про які ви не знали

Крім якісного сервісу та консультацій лікарів, приватні медцентри надають інші медичні послуги, про які пацієнти іноді не здогадуються. Нумо розглянемо 5 з них на прикладі столичної приватної клініки “Добробут”.

Чек-ап 

Лікарі наголошують на обов’язковому медичному огляді раз на рік. Особливо це стосується верств населення із хронічними захворюваннями та людей, що знаходяться у групі ризику серйозних захворювань (онко, хвороби простати, жіночої репродуктивної системи тощо). 

Київська клініка Добробут пропонує пацієнтам пройти комплексні обстеження (так звані чек-апи) певних систем чи органів, наприклад, урологічний, кардіологічний, гінекологічний чек-апи тощо. Завдяки такому періодичному огляду можна виявити хворобу на ранній стадії та вчасно розпочати лікування. 

Ведення вагітності

За медичним законодавством України, жінки мають право ставати на облік з ведення вагітності у будь-якій клініці, чи то державна жіноча консультація за місцем реєстрації, чи то приватний медичний центр. 

Зручність перебування на обліку у клініці “Добробут” полягає у тому, що жінкам у поважному стані пропонують повний пакет послуг з ведення вагітності, до якого входять:

  • візити до гінеколога;
  • консультації інших лікарів;
  • всі рекомендовані МОЗ скринінги та обстеження;
  • планові УЗД;
  • школа для майбутніх матусь.

Виклик “Швидкої допомоги”

У разі загрози здоров’ю (отруєння, інсульт, високий тиск, висока температура тощо) зазвичай викликають швидку за номером 103. Проте українцям варто завчити ще один номер – 5288. Це невідкладна допомога від приватної клініки “Добробут”, яка чергує 24 години на добу. За цим номером можна викликати реанімобіль, спеціалізовану бригаду залежно від різновиду невідкладного стану – ацетон у дитини, абстинентний синдром, консультативний виїзд тощо.

Надання допомоги приватної швидкої здійснюється на платних засадах згідно з протоколами лікування, в тому числі з використанням лікарських засобів (ін’єкції, крапельниці).

Консультація дитинолога

Дитинолог – широкопрофільний дитячий лікар, який спеціалізується на лікуванні осіб віком до 18 років. Якщо педіатр консультує матусь у випадку загальних захворювань дитини, до дитинолога звертаються з будь-якими проблемами здоров’я дітей – гострі респіраторні інфекції, ЛОР-захворювання, анемії, дерматити тощо.

Взагалі дитяче відділення приватної клініки “Добробут” пристосоване для прийому маленьких пацієнтів: тут є іграшки, кабінети оформлені в яскравому стилі. У такій обставині діти менше піддаються стресу та легше йдуть на контакт з медпрацівниками.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *