Чи варта Skoda Fabia витрачених на неї грошей?

За більш ніж 120 років свого існування чеська автопромислова компанія Skoda Auto створила безліч автомобілів (і не тільки автомобілів) різного сегменту, і деякі з них стали всесвітньо популярними. Сьогодні ми розглянемо одну з найбільш популярних моделей B-сегменту даної марки — Skoda Fabia. Якщо ви хочете купити Шкоду Фабію і вже зайшли на OLX в пошуках варіантів, то ми радимо вам спочатку ознайомитися з особливостями даного автомобіля.

Дизайн і зовнішній вигляд

Шкода Фабія, як і інші чеські автомобілі даної марки, славиться вишуканим і оригінальним дизайном, який припаде до смаку водіям з високими естетичними потребами. А завдяки оцинкованому кузову автомобіль Шкода Фабія має імунітет до «неприязного» клімату, і особливо це стосується зими. 

Салон

Салон автомобіля обладнаний клімат-контролем Climatronic, що дуже доречно для українських кліматичних реалій. Також в автомобіля є електричні склопідіймачі, що являється ще одним зручним додатком.

Двигуни

Залежно від моделі автомобіля, він обладнаний різним типом двигуна. В усій серії представлені такі двигуни, як:

  • GGPA;
  • BZG;
  • BBM.

Об’єм більшості двигунів складає 1,2 літри. Такі двигуни точно не слід використовувати для перегонових змагань, але їх сильна сторона — це надійність. Взагалі словом «надійність» можна описати більшість технічних компонентів цього автомобіля.

Трансмісія

Трансмісія — це один з найважливіших елементів автомобіля, який з’єднує двигун з іншими технічними компонентами. Тип трансмісії в автомобіля Шкода Фабія залежить від конкретної моделі і може бути представлений у вигляді АКПП чи МКПП. Трансмісія оптимально підходить до двигуна автомобіля.

Підвіска, гальма та керування

Завдяки невеликій вазі автомобіля підвіска відчуває себе чудово і дуже рідко виходить з ладу. Також с системою керування і гальмування в автомобіля все в повному порядку. Надійність і безпечність — це те, чим славиться дане авто.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *