Найпопулярніша біржа Crypto.com – можливості та як купити криптовалюту за півціни

Біржа Crypto.com була запущена 14 листопада 2019 року і є централізованим торговим майданчиком, що базується на Кайманових островах. Спочатку розробники хотіли створити криптовалютну кредитну картку, щоби стимулювати масове впровадження цифрових активів. Пізніше функції проекту розширили з допомогою застосування торгового майданчика.

Найпопулярніша біржа Crypto.com - можливості та як купити криптовалюту за півціни
Найпопулярніша біржа Crypto.com - можливості та як купити криптовалюту за півціни

Можливості біржі

Біржа Crypto.com підтримує торгівлю основними криптовалютами: BTC, ETH та інші, пропонує високу ліквідність, швидку швидкість виконання заявок та низькі комісії на додаток до винагород на основі власного токена Crypto.com (CRO).

Ключові функції:

  • Карта Visa Crypto.com із кешбеком до 8%.
  • Додаток Crypto.com для покупки криптовалют та управління картою Visa Crypto.com.
    Crypto Earn – можливість отримувати до 8% (до 14% для стейблкоінів) за депонування криптовалюти.
  • Crypto Credit – безпечні криптокредити до 50% LTV.
  • Crypto.com Exchange — платформа для торгівлі криптовалютами із найнижчими комісіями.
  • Crypto.com NFT — платформа для купівлі незамінних токенів по банківській карті.
  • The Syndicate – трейдери Crypto.com Exchange можуть отримати доступ до цієї функції, щоб купувати найкращі криптовалюти зі знижкою до 50%.
  • Supercharger — користувачі програми Crypto.com та біржі Crypto.com можуть вносити CRO в пул Supercharger та отримувати популярні токени DeFi як винагороду.
  • DeFi Swap – це форк Uniswap V2, який дозволяє користувачам обмінювати та формувати монети DeFi.
  • DeFi Earn – протокол інтегрований з Aave Lending V2, Yearn Earn V2, Compound, Cosmos Staking та власним CRO Staking.

Залежно від місця розташування деякі функції Crypto.com можуть бути недоступними. Наприклад, послуги кредитування недоступні для мешканців Гонконгу, Сінгапуру, Швейцарії, Мальти та США.

Мобільний додаток Crypto.com (це не біржа!) також наповнений вражаючим функціоналом. Компанія добре витратилася на висококласний маркетинг, включаючи рекламні кампанії з Formula 1, NBA, NHL, європейськими футбольними клубами та відомими акторами.

Де купувати криптовалюту за півціни?

Syndicate – це краудфандингова платформа для криптопроектів, які розміщуватимуть свої монети або токени на біржі Crypto.com.

Утримувачі токенів Crypto.com (CRO), які відправили свої активи у стекінг, отримують пріоритетну участь у токенсейлах зі знижкою до 50%. Так Crypto com заохочує своїх холдерів та мотивує тримати свої токени. За такою акцією можна було купити Matic, Near, Filecoin, DOT, ADA і навіть BTC та ETH. Щоб отримати найдешевшi криптовалюти для початку реєструємось на біржі.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *