Чим садовий шланг Xhose краще за звичайний?

Чим садовий шланг Xhose краще за звичайний?
Чим садовий шланг Xhose краще за звичайний?

Набридло кожного разу, після поливу, скручувати десятки метрів шланга? Та ще й у приміщення багато місця займає? Тоді вам точно не вистачає садового шланга Xhose для поливу — це справжня знахідка у невеликому господарстві. В Україні такий виріб тільки набирає популярність, але вже чудово зарекомендував себе серед покупців. 

Переваги садового шланга що розтягується

Щоб зрозуміти чому варто обрати саме цей рукав пропонуємо вам розглянути основні його переваги:

  • Головне чим відрізняється такий рукав від інших – це компактність. У не робочому стані його максимальна довжина може бути лише 7 метрів. Після того як ви відкриєте кран, він збільшиться у 2 – 5 разів. Принцип роботи полягає в тому, що під впливом тиску води або повітря, шари матеріалу розтягуються та віддаляються один від одного, збільшуючи довжину шланга. Коли тиск падає, матеріал повертається до свого початкового стану, а шланг складається назад. Тобто він не займатиме багато місця, та не треба витрачати купу часу на те, аби зібрати його.
  • Виготовлений з тканого поліефіру. Завдяки чому вага шланга є невеликою і його зручно можна переносити з місця на місце без допоміжних інструментів. 
  • Рукав відмічається своєю надійністю, адже тканинне покриття є стійким до зносу та пошкоджень.
  • Гофра додає гнучкості та захищає від перегинів, а отже сприяє довшому терміну експлуатації — більше 3 років.
  • Як правило, у комплектації з таким шлангом йдуть різні насадки, які змінюють струмінь води: повний, злива, центральний, конус або інші. 
  • Універсальність. Такий рукав чудово підійде не тільки для поливу саду чи городу, а й для миття вікон та фасадів, машини, тротуарів та всього, чого заманеться.

Поради по догляду

Щоб Xhose прослужив вам довше, радимо дотримуватися наступних правил по догляду:

  • після поливу зливайте воду з рукава. При відстоюванні вода може давати осад, що надалі сприятиме швидшому розкладанню матеріалу.
  • не залишайте його на палючому сонці. Прямі ультрафіолетові промені негативно вплинуть на верхній тканинний шар.
  • зберігайте в сухому та добре провітрюваному приміщенні.

Варто зазначити, що матеріал з якого виготовлений цей садовий виріб є екологічно чистим та має міжнародну сертифікацію якості. Ознайомитися з детальнішими характеристиками, довжиною садового шланга для поливу та цінами можна за посиланням. За останній рік садовий рукав став найпопулярнішим товаром на міжнародному ринку.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *