ТОП бюджетних телефонів Samsung 2023: Galaxy з кращим співвідношенням ціна-якість

Пошуки найкращого дешевого телефона Android у багатьох викликає розгублення. Бо є розуміння, що пропозиція на ринку «чипових» пристроїв надвелика. А потрібно обрати один – що забезпечить гідною продуктивністю та функціональністю. Саме такими є смартфони Samsung. Багато моделей бренду коштують менш як 500 доларів, водночас, вражають можливостями. Нижче фахівці магазину AVIC.UA зібрали бюджетні моделі, до яких варто придивитись у 2023 році.

Найновіший бюджетний Samsung – Galaxy A54 5G 

A54 5G заповнює прогалину між Samsung середнього класу та флагманами. Пристрій отримав преміум-дизайн флагманської серії Гелексі S23, фірмовий AMOLED-екран з підвищеною частотою оновлення, а також надширококутний та макро- об’єктиви, і традиційно велику батарею 5000 мАг. 8-ядерний процесор Exynos 1380 із графікою Mali G68 MP5 забезпечує кращу продуктивність в іграх Android. Мобільний Samsung також має 64, 128 ГБ накопичувача. Розширити пам’ять можна за допомогою карти microSD. Підтримка 5G – ще одна особливість пристрою.

Galaxy A23 5G – оптимальне співвідношення ціни та якості

Це смартфон з формфактором «сланець» оснащено модулями GSM, HSPA та LTE, а також дводіапазонним Wi-Fi 802. A/b/g/n/ac з Bluetooth 5. Підтримка Wi-Fi Direct та точка доступу – неодмінні для A23 5G.

Продуктивність смартфону визначає чип Qualcomm Snapdragon 695 (SM6375) та відеомодуль Qualcomm Adreno 619. Варіанти ОЗУ – 4, 6, 8 ГБ, достатні для більшості задач користувача. Автономність Самсунг складає 2,5 дні при не надмірному використанні, а швидкий зарядний пристрій 25 Вт заряджає телефон за півтори години.

Смартфон Galaxy A14 5G початкового рівня 

Одні з найдешевших, смартфони Samsung «жертвують» деякими параметрами. У них пластиковий корпус та відносно слабкі динаміки. Однак це можна легко виправити, купивши чохол і навушники. 64, 128 ГБ внутрішньої пам’яті – небагато, але її також можна розширити. Стосовно іншого в Galaxy A14 5G, то:

  • екран 6,6 дюйма з роздільною здатністю 2400×1080 показує яскраві та насичені кольори;
  • основна камера 50 МП (3 модулі) непогано працює при хорошому освітленні;
  • процесор Dimensity 700 за підтримки 6 ГБ ОЗУ призводить до стабільності роботи системи з рядовими задачами;
  • термін роботи смартфону без підзарядки складає цілих 2 дні – батарея 5000 мАг.

Загалом, смартфони Samsung є одними з кращих на ринку за ціною трішки вище $100.

Обираючи бюджетний смартфон Samsung, можна згадати й інші моделі: Galaxy A03s – з автономністю до 2 днів та сканером відбитка пальців, Гелексі S21 FE – з 6,4-дюймовим дисплеєм Dynamic AMOLED і чипсетом Snapdragon 888, а також A04, A03, А13, А23, M12. Кожен з телефонів можна знайти на сайті AVIC.UA, та купити за вигідною ціною.

Що шукати в дешевому телефоні Самсунг

Завжди є спокуса купити смартфони Samsung виключно за ціною, але важливіша загальна цінність пристрою. Якщо він коштує на 100 доларів дорожче, але має кращу якість збірки, потужніший процесор для запуску більш вимогливих додатків у майбутньому, така покупка доцільніша.

З’єднання 5G актуальне не завжди. Якщо ви мало використовуєте дані поза домом або живете в сільській місцевості, заощадьте та купіть телефон лише з LTE.

Також подумайте, чи потрібні ультраширококутна та макрокамери. В багатьох випадкахдостаньо й звичайного фото/відео модуля.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *