Як відбувається оренда авто в Івано-Франківську з Avis

Відома американська компанія з 80-річною історією надання послуг з прокату автомобілів у всьому світі пропонує українським користувачам насолоджуватися поїздками на якісних та безпечних автомобілях. Усі транспортні засоби мають відмінний технічний стан. Це хетчбеки, мініавтобуси, фургони та седани, які допоможуть:

  • організувати робочий день у місті;
  • вирушити в подорож сім’єю;
  • справити враження на діловій зустрічі чи вечірці.

Оренда авто в Івано-Франківську https://www.avis.com.ua/locations-services/ukraine-locations/ivano-frankivsk-apt з Avis – це легко й швидко! Спершу варто вибрати групу, один автомобіль з якої буде надано клієнтові. Якщо хочеться отримати конкретну модель, звертайтеся в Avis Select. В цій серії представлені найпопулярніші марки. Для вибору авто класу «люкс» варто переглянути серію Avis Prestige. Далі – бронювання автомобіля через мобільний додаток або на сайті компанії. Не забувайте, що резервування має відбуватися не пізніше ніж за три доби до запланованої дати поїздки.

І останній крок – отримання машини. Для цього замовнику потрібно мати необхідні документи: документ, який підтверджує особу (для міжнародних поїздок), водійське посвідчення, за наявності – членську картку учасника програми лояльності Avis Preferred, кредитку для розрахунку (Visa, American Express, MasterCard, Discover, Diners).

Переваги прокату авто в Івано-Франківську з Avis

Замовивши послуги бренду, можна бути впевненим: досвід, отриманий за десятки років діяльності компанії, дозволить організувати клієнтам найкомфортніші умови для мандрівок на автомобілі. Оновлення автопарку на станції Avis в Івано-Франківську відбувається кожні 3 роки. Це гарантує безпечність поїздки та зручність керування машиною. Оренда автомобіля в Івано-Франківську можлива через офіс Avis у Львові та передбачає вигідні пропозиції:

  1. Тариф «Вікенд» – достатньо забронювати транспортний засіб на наступні вихідні, щоб подорожувати сім’єю, парою чи з друзями.
  2. Опція «Сплатити зараз» – діє під час бронювання онлайн, передбачає знижку 10–15% незалежно від того, яка група автомобілів обрана.
  3. Доставлення авто – можна не витрачати власного часу і замовити машину в потрібне місце.

Участь в Avis Preferred, програмі лояльності, дозволяє користувачам безоплатно користуватися автомобілем у вихідні, бути пріоритетними в обслуговуванні. З приводу питань чи за потреби вирішення труднощів до послуг клієнтів Customer Service. Крім цього, компанія пропонує прокат електромобіля Volkswagen ID.5. Це чудова можливість заощадити кошти, адже вказаний транспортний засіб не потребує пального. Для резервування достатньо вибрати категорію «Середній – Electric» на сайті Avis Україна. В системі автоматично з’явиться вигідна вартість оренди. Тихий хід, інтелектуальні функції, надійність і комфорт – ось які переваги отримають наші клієнти, взявши напрокат електричний кросовер Volkswagen ID.5. Насолода від подорожей гарантована!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *