Новинки цієї зими від ТМ «Ласунка»!

Новинки цієї зими від ТМ «Ласунка»!

Цього зимового сезону компанія «Ласунка», що є одним з найбільших виробників крижаних десертів представила свою нову продукцію. Та мова зовсім не про морозиво. Адже на цей йтиметься про дещо особливе – нову лінійку напівфабрикатів: пельменів та вареників.  

Спираючись більш ніж на 25-річний досвід у виробництві, компанія «Ласунка» створила нову заморожену продукцію, що гарантовано прийдеться до смаку споживачам. Адже однією з головних особливостей нових напівфабрикатів – спосіб їх заморожування, а саме технологія глибокої «шокової» заморозки. Саме завдяки їй страва зберігає чудовий смак та високу якість. Та на цьому переваги не закінчуються.

М’яке та тонке тісто, насичена, але збалансована начинка у нових, зліплених вручну варениках, те, що змусить вас ще не раз повернутися за добавкою. А завдяки широкому асортименту смаків, кожен знайде страву собі до душі. Оскільки, у новій лінійці можна знайти як класичні «Картопля з цибулею» чи «Капуста з грибами», так і несподівані «Сир з полуницею», «Ожина та малина». Ну а для тих, хто віддає перевагу моно смакам є соковиті начинки з цілими ягодами «Вишня» та «Полуниця».

Пельмені ж ТМ «Ласунка» – це ідеальний приклад співвідношення тіста до фаршу у пропорції 50/50, завдяки чому страва виходить дійсно ситною та поживною.

Тож тепер на офіційному сайті компанії можна не лише дізнатись про новини виробництва або де купити морозиво, а і знайти каталог нової замороженої продукції та детальнішу інформацію про неї. Завітайте та дізнавайтесь ще більше цікавого.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *