6 ідей як оновити інтер’єр орендованої квартири

6 ідей як оновити інтер'єр орендованої квартири
6 ідей як оновити інтер'єр орендованої квартири

Недороге орендоване житло рідко вирізняється стильною і візуально цікавою обстановкою. Однак нудний і безликий інтер’єр мало підходить для комфортного життя. Куди приємніше перебувати у квартирі із затишним і сучасним дизайном. Але домовитися з господарем житлоплощі про проведення ремонтних робіт виходить не завжди.

Щоб вийти з цього скрутного становища і мати можливість прикрасити стильно інтер’єр, то зв’яжіться з фахівцями зі студії дизайну інтер’єру NewDesign. Вони допоможуть створити такий дизайн проект, який не розчарує орендарів і господаря житлоплощі.

Крім того, витрачати час і сили на організацію ремонту часто не готові самі орендарі. Розповідаємо про дизайнерські прийоми, які допоможуть отримати свіжий дизайн-проект без серйозних витрат і втручання в наявне оздоблення.

Замініть хазяйські штори

Повісьте на вікна штори соковитого кольору або з помітним малюнком. Вони відразу змінять атмосферу кімнати, навіть якщо всі інші предмети обстановки залишаться на своїх місцях. Є й інші бонуси: штори у вертикальну смужку змусять стелі здаватися вищими, а зшиті з тканини в жовтих тонах – створять ілюзію, що за вікном завжди світить сонце.

А заодно – і килим

Найпростіший спосіб освіжити інтер’єр спальні – купити яскравий килим. Але куди цікавіше піти далі – підібрати покривало для ліжка і подушки, що перегукуються з ним за колоритом, або навіть постільну білизну.

Замовте наклейку

Якщо стіни у квартирі пофарбовані, а не обклеєні шпалерами, їх можна прикрасити спеціальними наклейками-стікерами. При переїзді такі наклейки легко зняти – слідів на стіні не залишиться.

Додайте кольору

Часта проблема знімних проблем – брак місць зберігання. Якщо купуватимете власний комод чи шафу, спробуйте подивитись у бік кольорових варіантів (на кшталт яскравої вітрини на фото).

Будь-яка система зберігання може стати справжньою окрасою кімнати, навіть якщо сама по собі вона – аж ніяк не шедевр дизайну. Поставте на відкриті полиці яскраві ящики одного розміру, але різних кольорів.

Пристосуйте наявні меблі

У орендованій квартирі ніде поставити взуття? Не дивно! Часто буває, що в ній і одяг-то повісити нікуди. Мисліть нестандартно: наприклад, якщо книг у вас мало, а туфель – багато, ніхто не заважає вам розмістити взуття на книжкових полицях. А щоб не шокувати господарів, поставте туфлі на спеціальні пластикові підставки з бортиками. До речі, замість них можна використовувати відповідні за розміром піддони для квіткових ящиків.

Додайте деталей

Маленький передпокій в орендованій квартирі може перетворитися на велику проблему. Як умістити на лічених квадратних сантиметрах все, що може знадобитися вам в останню секунду перед виходом з дому? Для зберігання капців, шарфів і рукавичок використовуйте ящики і кошики з дроту – вони візуально не захаращують простір і в них легко знайти все необхідне.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *