Чому моніторинг кріптовалют настільки важливий?

У наші дні велика кількість розрахунків здійснюється онлайн. В інтернеті присутня безліч магазинів, компаній, що надають різні послуги. Також у мережі широко представлені платіжні системи, банки та інші фінансові організації. Внаслідок переходу багатьох на ділові відносини онлайн, збільшилася кількість транзакцій у всесвітньому павутинні.

Крім того, останні два десятиліття з’явилася велика кількість електронних валют, як в Україні, так і у світі. Поява їх була викликана зручністю розрахунків, платежів за товари та послуги, грошових переказів та інших операцій. З електронними валютами стали легшими платежі, а для обміну різних валют з’явилися сайти обмінники, де можна було здійснити обмін за вигідними курсами, не виходячи з дому.

Чому моніторинг кріптовалют настільки важливий?
Чому моніторинг кріптовалют настільки важливий?

Моніторинг обмінників

В ідеалі все виглядало безхмарно. Насправді ж, деякі обмінники не були до кінця чесними зі своїми клієнтами або просто відкривалися шахраями, як сайти-одноденки. Чесні електронні обмінні пункти теж не завжди могли бути корисними клієнту, оскільки просто не мали належного запасу електронних валют у конкретному напрямку обміну.

Ці проблеми було вирішено за допомогою моніторингу. Насправді таких сайтів небагато. Один із них Wellcrypto, досить відомий у багатьох країнах сайт, який вже багато років успішно працює та орієнтує багатьох користувачів за оптимальними пропозиціями.

Мониторинг обменников криптовалют, здавалося б, за фунціоналом прості. Це своєрідний рейтинг сайтів-обмінників, у якому вгорі розташовуються ті з них, які пропонують вигідніший курс у заданому напрямку обміну. Моніторинг дозволяє вибирати напрямок, а їх може бути до кількох тисяч, і в кожному напрямку збирає пропозиції, а також наявний резерв тієї чи іншої електронної валюти. Таким чином, можна вибрати оптимальну пропозицію та здійснити операцію.

Переваги Wellcrypto

Мабуть, головною перевагою Wellcrypto є безліч напрямів обміну. Тут можна вибрати як обмін електронних валют так і обмін криптовалюти, наприклад, біткоїнів, на звичайні валюти. Також можна обміняти електронні гроші на гроші на рахунку у великому банку, або навпаки з рахунку в банку направити заощадження в біткоїни або іншу криптовалюту на вибір, перевести в електронну валюту тощо.

Також можно переглянути відгуки про обмінники криптовалюти. Наприклад біржа Kucoin отзывы має дуже похвальні, та знаходится дуже давно на ринку. Ви можете переглянути усю історію біржі, усі її недоліки та плюси.

Ну і нарешті це багато інформації. Спеціальні значки завжди підкажуть, чи здійснює обмінний пункт цю операцію в автоматичному чи ручному режимі, чи береться якась додаткова комісія при обміні, який резерв у даному конкретному випадку, які мінімальна та максимальна сума обміну. А найголовніше – це відгуки. По кожному обміннику можна прочитати відгуки людей, які вже здійснили обмін. Чи все гаразд, можливо, якісь проблеми – все одразу стає відомо.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *