Повербанк. Як вибрати найкращий

Повербанк. Як вибрати найкращий

Сучасні гаджети енергоємні. Якщо ви хочете продовжити довгу поїздку або міжнародний рейс, не підключаючи планшет чи ігрову консоль, вам знадобиться зовнішня батарея , щоб підтримувати потік електронів. Для урізноманітнення своїх буднів можна замовии повербанк з логотипом на замовлення в нашому магазині.

Хоча Power Bank ( зовнішній акумулятор ) на перший погляд здаються простими пристроями, вони мають безліч функцій, про які більшість покупців не знають. І те, що зазвичай починається як швидка 10-хвилинна сесія покупки, може легко закінчитися жахливим аналізом, який триває кілька годин до прийняття рішення. Таким чином, наша мета цього посібника з купівлі – допомогти пересічному непрофесіоналу швидко та легко знайти повербанк, який найкраще відповідає їхнім потребам.

Виберіть відповідну ємність для повного заряду

Ємність, мабуть, є найважливішою характеристикою павербанка. Саме на це більшість людей дивляться в першу чергу, і тому дуже часто ємність вказується в назві самого акумулятора. Одиницею вимірювання ємності є мАг, що означає міліампер-годину.

Останні моделі смартфонів iPhone і Android мають велику ємність акумулятора понад 3500 мАг. Тому для повної зарядки цих пристроїв потрібен зовнішній акумулятор ємністю не менше 5000mAh. З іншого боку, ємність планшета зазвичай перевищує 5000 мАг. З цієї точки зору він не може погодитися на таку малу потужність.

Обрана вами ємність визначається потребами заряджання ваших гаджетів і пристроїв. Розгляньте пристрої, які потрібно зарядити, а також максимальний відсоток заряду, якого ви хочете досягти.

Виберіть правильну швидкість заряджання, щоб отримати швидкі результати

Ще одна важлива особливість, яку ви повинні взяти до уваги, шукаючи новий павербанк, це час його зарядки (або перезарядки). Зайве говорити, що чим швидше павербанк заряджається, тим краще. Кілька років тому для повної зарядки середньої батареї ємністю 10 000 мАг потрібно було 6-8 годин. Але сьогодні дуже часто можна побачити, що час заряджання становить близько 2-3 годин або більше.

Зовнішні батареї мають два типи рівнів заряду: вхідний і вихідний. Рівень вхідного заряду визначає час, необхідний портативним зарядним пристроєм для живлення своїх акумуляторів. Час, який потрібен портативним зарядним пристроєм для заряджання акумуляторів, визначається рівнем заряду на вході.

deksgroup.com допоможе вам створити оригінальний повербанк з логотипом.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *