Різноманіття склопакетів: підказки для правильного вибору

Металопластикові вікна – практичний спосіб захисту оселі від холоду, зайвого сонячного світла, для зберігання тепла. Бажання можна сформувати, але потім починається довгий шлях вибору підходящого склопакета. І нехай говорять: «якщо ти не робиш помилок, значить, і не намагаєшся щось зробити», краще проаналізувати наявні дані та вибрати вдало з першого разу.

Різноманіття склопакетів: підказки для правильного вибору

Види склопакетів та їх відмінності

Вікно вважається якісним завдяки склопакету. Ця конструкція з листів скла, дистанційною рамкою та герметиком з’єднується в єдиний блок і залишається прозорою навіть з газовим наповненням всередині. Вікно може мати декілька камер, але з кожною наступною зростає вага, а це негативно впливає на функціональність.

Згідно з ДСТУ, для житлових опалювальних приміщень використовуються двокамерні енергоощадні пакети з глибиною профілю не менше 70 мм, а камерне наповнення – інертний газ. Сьогодні на ринку представлено багато видів склопакетів:

  1. Енергоощадні. На листах скла наносять спеціальне напилення для зменшення теплопровідності та для відбивання теплових потоків. Нешкідливий інертний газ аргон у камерах додатково підвищує показники збереження тепла.
  2. Шумоізоляційні. Товщина скла збільшується до 6–8 мм або використовується скло триплекс зі звукоізоляційною захисною плівкою.
  3. Протизламні. Мають протиударні, вогнетривкі та антивандальні властивості, складаються з шарів скла триплекс. За необхідності скло може бути броньоване – для захисту від різних способів проникнення.
  4. Мультифункціональні. Комбінація сонцезахисних та енергоощадних властивостей. Зовнішнє напилення відбиває сонячні промені, а внутрішнє скло зберігає тепло.

Чи можна замінити склопакет на кращий

Заміна може знадобитися з причини утворення тріщини, або через розгерметизацію в результаті помилок при встановленні або термошоку. Сучасні технології дозволяють покращити тепло- та звукоізоляцію без заміни рами. «Початок – найскладніша частина будь-якої роботи», тому треба тільки зробити замовлення в надійній компанії за посиланням: склопакети Київ, і майстри швидко виконають необхідну вам роботу.

Професіонали роблять необхідні виміри і оформлюють замовлення за один день. Попередню вартість склопакета можна з’ясувати й самостійно – за допомогою калькулятора на сайті компанії. Вартість залежить від площі, формули виробу, місця доставлення. Монтаж одного склопакета займає 20 хвилин, – і після цього ви насолоджуєтеся затишком і теплом своєї оселі.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *