Як правильно вибрати двері?

Як правильно вибрати двері?

Замовлення нових дверей часто відкладається якомога довше. Часто це пов’язано з широким асортиментом дверей, що ускладнює правильний вибір. Ми раді допомогти вам п’ятьма порадами щодо вибору правильних дверей. Перегляньте поради та дізнайтеся, які двері найкраще відповідають вашим потребам. Замовити приховані двері можна в магазині.

  • ПОРАДА 1

Внутрішні чи зовнішні двері?

Перш за все, важливо знати, які двері ви шукаєте. Міжкімнатні двері не підходять як зовнішні. Зовнішні двері виготовлені з деревини твердих порід ялини, що робить їх стійкими до різних погодних умов. Однак для зовнішніх дверей важливо, щоб вони були лаковані та ущільнені, щоб зберегти свою якість.

  • ПОРАДА 2

Виберіть правильний стиль

Звичайно, елегантні вітражні двері не впишуться в сучасний інтер’єр. Принаймні, у більшості випадків люди цього не вибирають. Виберіть стиль, який підходить до вашого інтер’єру. У лівій частині меню ви знайдете стилі: позачасовий, сучасний, класичний, амбар і сталевий вигляд. Як тільки ви позначите один із стилів, на екрані з’являться лише потрібні стилі дверей.

  • ПОРАДА 3

Зі склом чи без?

Зробити вибір стає набагато легше, коли ви знаєте, чи шукаєте двері зі склом чи без скла. Двері зі склом надають будинку відкритий і затишний вигляд. Крім того, скло забезпечує більше світла і створює відчуття простору. Ви цінуєте приватність, але чи бажаєте також природного освітлення у своєму домі? Тоді вибирайте двері з матовим склом. Не видно через атласні скла, тому простір з іншого боку дверей не видно.

  • ПОРАДА 4

Індивідуальне

виготовлення Перевага дверей на замовлення в тому, що вони завжди вписуються в раму. У нашому асортименті є багато дверей, які можна виготовити на замовлення, тому кожен знайде щось для себе! Як тільки ви виберете потрібні двері, ви побачите в першому кроці меню конфігуратора, чи можна виготовити ці двері за вашим розміром. Якщо це можливо, ви можете ввести бажані розміри.

  • ПОРАДА 5

Зробіть двері по-своєму: виберіть фурнітуру

Останній крок у виборі дверей – це додаткові речі. Що таке двері без відповідної дверної фурнітури? У нашому асортименті ви знайдете різноманітні дверні ручки, які підходять до ваших дверей та інтер’єру. Всі засувки підходять для будь-якого типу замка. Це дозволяє забезпечити всі ваші двері однаковою дверною фурнітурою, щоб усі вони відповідали вашому інтер’єру.

На сайті тріодвері є широкий асортимент товарів.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *