Як швидко знайти постанову виконавчого провадження

Як швидко знайти постанову виконавчого провадження
Як швидко знайти постанову виконавчого провадження

Реєстр виконавчих проваджень в Україні – це система, керована Міністерством юстиції, яка надає інформацію про процедури виконавчого провадження, включаючи судові рішення, виконавчі документи та статус справи. Це дозволяє зацікавленим сторонам відстежувати хід виконавчих проваджень та вживати відповідних заходів. Дізнатися більше корисної інформації на тему можна, перейшовши за посиланням – https://youcontrol.com.ua/topics/reiestr-vykonavchykh-provadzhen/.

Державний реєстр виконавчих проваджень: яку інформацію містить?

Перевірка виконавчого провадження може бути виконана у загальному режимі або може надати доступ сторін до виконавчого провадження. Щоб розпочати роботу з ресурсом, необхідно перейти за посиланням – https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

Якщо ви плануєте працювати у загальному режимі, то для цього потрібно вибрати тип боржника – юридична чи фізична особа. Далі система попросить ввести дані ПІБ та дату народження (для фізосіб) або внести код ЄДРПОУ та назву компанії (для юридичних осіб). Додатково ви завжди зможете зателефонувати за вказаним телефоном виконавчого провадження і уточнити, на якому етапі перебуває виконавче провадження по  номеру.

У тому випадку, якщо ви вирішили використати доступ сторін до виконавчого провадження, то платформа здатна надати такі відомості:

  • інформація про те, хто відкрив і який виконавець займається виконавчим провадженням;
  • дані щодо здійснених маніпуляцій з боку виконавця;
  • відомості про поточний статус та стан виконавчого провадження.

Тут же ви зможете знайти інформацію про постанови, винесені державним виконавцем та отримати відомості щодо рішення виконавчого провадження.

Як отримати доступ для перевірки виконавчого провадження

Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень є абсолютно безкоштовним та вільним ресурсом. Для роботи з ним не потрібно здійснювати реєстрацію. Якщо ви бажаєте розпочати пошук виконавчого провадження або скористатися іншими можливостями системи, достатньо задіяти пошукову систему. Всі дані, що отримуються, будуть актуальними на момент здійснення пошукового запиту.

Якщо вас цікавить доступ до відомостей по конкретному виконавчому провадженню, то для цього знадобиться порядковий номер і спеціальний ідентифікатор. Номер виконавчого провадження та ідентифікатор можна отримати у постанові, яка складається на момент початку виконавчого провадження. Ідентифікатор є буквеним і цифровим кодом, який складається з 12 символів.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *