Ритуали в день зарплати: проводьте їх щомісяця, і ви отримаєте премію чи підвищення

Отримання зарплати — енергетично сильний день для залучення грошей, інформує Ukr.Media.

Саме в цей момент відкривається потік грошової енергії, тому можна примножити своє багатство. Існують ритуали, які допоможуть залучити більше багатства в день зарплати.

Не витрачайте гроші в день зарплати

Перед днем зарплати закупіться всім необхідним, що може стати в нагоді наступного дня. Складіть меню й уникайте незапланованих витрат. Гроші бажано перевести в готівкову валюту і зняти всю отриману суму. У ніч після отримання зарплати покладіть її під подушку — гроші просочаться вашою енергією та енергією будинку, з ними буде важче розлучатися, тому вони захочуть знову до вас повернутися.

Після того як гроші переночували з вами, їх можна знову перевести в безготівкову валюту і використовувати за призначенням.

Перерахуйте гроші

Цей ритуал також вимагає переведення в готівку коштів. У день отримання зарплати сядьте у спокійне та тихе місце у вашому будинку та повністю перерахуйте отриману суму. Важливо поводитися з грошима акуратно і складати їх купюра до купюри. Слідкуйте за тим, щоб вони не м'ялися і не бруднилися. Під час підрахунку коштів думайте лише про хороше, уникайте негативних думок і передавайте грошам позитивну енергію — так ви зможете зарядити купюри сприятливою аурою.

Зарядіть гроші робочою енергією

Важливо в день зарплати залишатися в офісі якомога довше, щоби менше людей бачили проведення ритуалу. Якщо ви отримуєте зарплату готівкою, то покладіть на робочий стіл усі отримані гроші, якщо безготівково — покладіть картку. Візьміть аркуш паперу і напишіть ту суму, яку ви хочете отримати як зарплату наступного місяця і покладіть поверх банківської картки або купюр. Після цього покладіть руку на папір і уявіть, що ви готові зробити для заробітку. Наприклад, працювати у вихідні або залишатися в офісі довше. Передайте цю думку грошам і покажіть своє бажання працювати.

Так ви зарядите зарплату на майбутній успіх і робочу енергію — цього чи наступного місяця чекайте підвищення.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *