Шевченківська премія оголосила прийом творів

Шевченківська премія оголосила прийом творів 17.09.2024 15:20 Укрінформ Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка оголосив прийом літературно-мистецьких творів із 16 вересня по 31 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Комітет із Національної премії імені Тараса Шевченка.

Відповідно до нового положення про Національну премію імені Тараса Шевченка, затвердженого указом Президента від 10 вересня, внесення пропозицій для участі творів у конкурсі здійснюють культурні інституції.

«Культурна інституція може внести пропозицію щодо участі одного твору у конкурсі і лише в одній номінації», – зауважили у комітеті.

Культурна інституція подає до секретаріату комітету документи за формами, які розміщено на сайті комітету у розділі Порядок висунення творів.

До представлення додаються: анкета, заповнена особисто кандидатом; копія паспорта; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду; згода на обробку персональних даних; публічні відгуки у пресі на представлений твір, (оригінали або ксерокопії – в одному примірнику); книги, фотоматеріали художніх робіт, аудіо- та відеозаписи, висунутих творів у 3-х екземплярах (які також слід подавати в електронному форматі).

Отримати консультацію щодо оформлення документів на здобуття премії 2025 року можна в секретаріаті комітету за телефонами 270-59-49, 278-11-93 та електронною поштою: [email protected].

Твори і документи слід надсилати поштою або залишати у поштовій скриньці комітету на першому поверсі. Адреса: 01601, Київ, вул. Прорізна, 2, кім. 404-405.

Особисто подати пакет документів можна за попередньою домовленістю за телефонами: 270-59-49, 278-11-93.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня Президент Володимир Зеленський затвердив Положення про Національну премію України імені Тараса Шевченка.

Культура Література Шевченківська премія Мистецтво

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *