Продається у кількості 1 штука: у Тернополі міськрада виставила на аукціон цапа за 60 грн (фото)

Цап, якого продає Тернопільска міськрада

Продають цапа на підставі рішення Тернопільської міської ради “Про надання дозволу на відчуження майна (тварин)”. Власником тварини поки є КП “Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя”.

Related video

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради від імені якого діє КП “Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя” виставив на аукціон цапа. Стартова ціна за “лот” 60 гривень. Інформація про продаж тварини з’явилася на сайті zakupivli.pro.

Продають цапа на підставі рішення Тернопільської міської ради “Про надання дозволу на відчуження майна (тварин) ” від 13.09.2024 №8/42/18.

У оголошенні є фото тварини, дозвіл на розміщення оголошення та договір з покупцем у разі успішного продажу цапа, якого в договорі вказали як “поні”.

На оприлюдненому фото красується безрогий цап білого кольору. Зазначається, що йому 4 роки і він має інвентарний номер 1122041 та продається у кількості “1 штука”.

Також автори оголошення розмістили геолокацію з місцем перебування лота. Вона показує, що тварина знаходиться в Тернопольському ставі.

Нагадаємо, що у Великій Британії виставили на продаж “затишний ядерний бункер” з нюансом. Списаний бункер часів холодної війни піде з молотка як унікальне житло.

Також повідомлялося, що на аукціон виставили 2 000 предметів, пов’язаних із серіалом “Гра престолів”. Зокрема, фанати можуть придбати брунатну сукню Серсеї Ланістер або повний комплект обладунків Джеймі Ланістера.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *