Карпати засипало снігом: українцям радять готуватися до похолодання (фото)

Гора Піп Іван

Синоптики прогнозують, що у другій половині тижня на Україну почне впливати потужний антициклон, який суттєво змінить погодні умови.

Related video

До українських Карпат вже прийшла справжня зима. Тут все занесло снігом. Світлинами засніженої гірської території поділилися в ДСНС України.

“Вау! А на горі Піп Іван уже так по-зимовому. Станом на ранок хмарно, обмежена видимість, вітер західний 10 м/с, температура повітря -6°С”, — йдеться в повідомленні.

Сніг на горі Піп Іван

Українців закликали вдягатися тепліше, бо сьогодні вночі стане холодніше й в інших регіонах.

Так, синоптики прогнозують, що у другій половині тижня на Україну почне впливати потужний антициклон, який суттєво змінить погодні умови. Опадів стане значно менше, але температура повітря помітно знизиться, аж до заморозків в окремих регіонах.

За даними синоптиків, у четвер, 17 жовтня, вночі та вранці в південних, центральних і східних областях можливі короткочасні дощі. Удень, за винятком Криму, по всій території України опадів не очікується. 18 жовтня антициклон продовжить свій вплив і на більшій частині країни очікується ясна і суха погода. Лише на сході та в окремих районах Криму можливі незначні опади.

Нагадаємо, Україна опинилася під впливом дощового циклону, який уже відходить у північно-східному напрямку.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *