Фільм «Дедпул і Росомаха» за перші вихідні зібрав $438 мільйонів у світовому прокаті

Фільм «Дедпул і Росомаха» за перші вихідні зібрав $438 мільйонів у світовому прокаті 29.07.2024 10:42 Укрінформ Комедійний супергеройський фільм «Дедпул і Росомаха» (Deadpool&Wolverine) із голлівудськими акторами Раяном Рейнольдсом і Г'ю Джекманом зібрав за перші вихідні світового кінопрокату  $438 мільйонів, із них понад $200 мільйонів – у США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Зокрема, супергеройський сиквел від Disney зібрав $205 мільйонів за перші вихідні у США, посівши восьме місце серед найкращих дебютів усіх часів, випередивши стрічку «Чорна пантера» 2018 року ($202 мільйони), проте поступившись «Світу Юрського періоду» 2015 року ($208 мільйонів) і «Месникам» 2012 року ($207 мільйонів).

Лише дев’ять фільмів в історії Голлівуду подолали рубіж у $200 мільйонів за перші вихідні кінопрокату.

За кордоном «Дедпул і Росомаха» заробив ще $233,3 мільйона. Таким чином стрічка зібрала загалом у світі $438 мільйонів за перші вихідні.

Крім того, після трьох днів виходу у прокат цей фільм із Раяном Рейнольдсом і Г’ю Джекманом у головних ролях став шостим за касовими зборами у 2024 році.

Зазначається, що всього Disney витратив близько $200 мільйонів на виробництво та ще приблизно $100 мільйонів на просування фільму.

Як повідомляв Укрінформ, анімаційний фільм «Думками навиворіт 2» (Inside Out 2) від Disney та Pixar став найкасовішим мультфільмом в історії анімаційного кіно.

Фото: ©Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection

Голлівуд Кіно Комікс Marvel Дедпул Комедія

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *