Фільм «Я, «Побєда» і Берлін» випустив офіційний постер

Фільм «Я, «Побєда» і Берлін» випустив офіційний постер 05.01.2024 13:36 Укрінформ Висвітлено офіційний постер фільму за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна «Я, «Побєда» і Берлін», премʼєра якого відбудеться навесні 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства України з питань кіно, передає Укрінформ.

«Фільм «Я, «Побєда» і Берлін» занурює глядача в атмосферу 90-х – епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Особливою родзинкою картини є культова музика Скрябіна», – йдеться у повідомленні.

За сюжетом: звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть.

Режисер: Ольга Ряшина. Продюсери: Олексій Терентьєв, Юрій Артеменко, Ольга Пантелеймонова. Актори: Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева.

Виробництво: UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України й компанії Golden Tile.

Дистриб'ютором фільму виступає B&H Film Distribution Company.

Як повідомлялося, вийшов офіційний трейлер фільму режисера Олександра Березаня «Смак Свободи», всеукраїнська премʼєра якого відбудеться 7 березня 2024 року.

Фото: Держкіно

Кіно Держкіно Скрябін

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *