Кабмін звільнив заступника очільника МКІП Тараса Шевченка

Кабмін звільнив заступника очільника МКІП Тараса Шевченка 08.10.2024 12:26 Укрінформ Кабінет міністрів ухвалив розпорядження про звільнення Тараса Шевченка з посади заступника міністра культури та інформаційної політики з питань європейської інтеграції.

Про це повідомляється на порталі Уряд онлайн, передає Укрінформ.

"На своєму засіданні 8 жовтня Кабінет міністрів України ухвалив розпорядження про звільнення Шевченка Тараса Сергійовича з посади заступника міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції", – йдеться в повідомленні.

Водночас Кабмін призначив Олега Куроченка державним секретарем Міністерства культури та стратегічних комунікацій.

Також уряд ухвалив рішення про призначення Оксани Осьмачко заступницею міністра аграрної політики та продовольства, Юлію Кіріллову — заступницею міністра у справах ветеранів.

Тим часом, згідно з рішенням уряду, продовжить виконувати свої обов'язки перший заступник міністра розвитку громад та територій Василь Шкураков (у зв’язку з перейменуванням Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України).

Як повідомляв Укрінформ, Тарас Шевченко був призначений на посаду заступника міністра культури та інформполітики у серпні 2020 року.

Кабмін у вересні перейменував Міністерство культури та інформаційної політики на Міністерство культури та стратегічних комунікацій України.

Кабмін Звільнення МКІП МКСК

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *