Книги про війну в Україні вийдуть у Кореї, Словаччині та США

Книги про війну в Україні вийдуть у Кореї, Словаччині та США Фото 10.07.2023 16:44 Укрінформ Права на книгу «#Маріуполь #Надія» продані у Корею та Словаччину, а видання «77 днів лютого» вийде у США.

Про це Укрінформу повідомили в Об’єднанні українських продюсерів (ОУП), яке виступило співпродюсером книги «#Маріуполь #Надія».

«Для памʼяті має значення, хто і як зможе описати трагедію. Сама трагедія без такого опису забудеться і стане просто історією без висновків і дій. Ця книга – щоденник, який і зараз, і після нашої перемоги закарбовує в нас необхідність бути сильними та підготовленими», – сказав співзасновник ОУП Володимир Бородянський.

Обидві книги надруковані у видавництві «Лабораторія». Блокадний щоденник маріупольської журналістки Надії Сухорукової вийшов у лютому 2023 р., а «77 днів лютого» буде опубліковано на сервісі читання Scribd. 

Ці видання фіксують дійсність українців на початку повномасштабної агресії Росії. Історія російсько-української війни в них описана крізь призму історій звичайних людей, мешканців прифронтових територій, які пережили бомбардування, окупацію, евакуацію. Поєднуючи принцип документальності та авторської суб'єктивності, вони є розповідями безпосередніх свідків війни. 

«Такі книги потрібно читати, зберігати і потім давати читати тим, хто забуде, через що ми пройшли», – переконаний Бородянський. 

Як повідомляв Укрінформ, Об’єднання українських продюсерів зняло документальний фільм «Маріуполь. Невтрачена надія».

Книги Корея США Україна Словаччина Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Один коментар

  1. Написать хороший отзыв про гадалку Марию, которая помогла моему мужу выйти из финансового кризиса и наладить свій бизнес

    Я із задоволенням поділюся з вами відгуком про ворожку Марію, яка допомогла моєму чоловікові подолати фінансову кризу і повернути свій бізнес на шлях успіху. Її інтуїція, мудрість і професіоналізм надали нам неймовірну підтримку у важкі часи.

    Коли мій чоловік зіткнувся із серйозними проблемами в бізнесі, ми були відчайдушними і не знали, куди звернутися. Саме тоді ми почули про Марію від кількох довірених друзів. Ми вирішили спробувати і проконсультуватися з нею, і це стало одним із найкращих рішень, які ми могли прийняти.

    Від самого початку Марія виявила щирий інтерес до нашої ситуації та прислухалася до наших занепокоєнь. Її здатність зрозуміти і побачити глибину проблеми була вражаючою. Вона провела детальний аналіз ситуації, використовуючи свої навички ворожіння, і дала нам цінні поради, які ми ніколи не забудемо.

    Марія запропонувала нам не тільки конкретні дії, які потрібно зробити, а й надихнула нас внутрішньою впевненістю та оптимізмом. Її слова були стимулом для нашої мужності та рішучості, щоб впоратися з усіма труднощами, які стояли перед нами.

    Через деякий час ми почали бачити результати наших дій. Наш бізнес почав поступово відновлюватися, і ми знову відчули впевненість у своїх силах. Марія справжня професіоналка, і її інтуїтивні підказки допомогли нам подолати всі труднощі на шляху до успіху.

    Крім того, я хотів би зазначити, що Марія надала нам не тільки допомогу у фінансових аспектах, а й психологічну підтримку. Її здатність проникнути в суть проблеми і нашого емоційного стану допомогла нам зберегти спокій і віру в себе.

    Загалом, я щиро рекомендую Марію як ворожку, яка не тільки допоможе вам вирішити поточні проблеми, а й надихне вас на подальший успіх. Її талант і досвід допомогли нам вийти з фінансової кризи і знову запалити вогонь підприємництва. Ми вдячні їй за її допомогу і з нетерпінням чекаємо можливості знову звернутися до неї в майбутньому.
    Телефон (вайбер) хорошої ворожки Марії +380976592407

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *