Мультфільм «Думками навиворіт 2» встановив рекорд із касових зборів

Мультфільм «Думками навиворіт 2» встановив рекорд із касових зборів 01.07.2024 09:18 Укрінформ Продовження мультфільму «Думками навиворіт 2» (Inside Out 2) від Disney та Pixar зібрало вже понад один мільярд американських доларів касових зборів у світі за перші 19 днів після виходу в кінопрокат.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Це швидше, ніж будь-яке анімаційне кіно в історії.

Зазначається, що «Думками навиворіт 2», режисера Келсі Манна, зібрав вже 469,3 млн дол. у Північній Америці та ще 545,5 млн дол. у решті світу. Загальна сума касових зборів мультфільму у світі за перші 19 днів кінопрокату дорівнює 1, 015 млрд дол.

Таким чином, «Думками навиворіт 2» став першою стрічкою після «Барбі», що вийшла майже рік тому, яка приєдналася до «елітного клубу», заробивши понад 1 мільярд доларів у світовому прокаті.

Серед анімаційних фільмів «Думками навиворіт 2» від Disney та Pixar став уже 11-м фільмом, який досяг цього показника на сьогодні.

У 2015 році «Думками навиворіт 1» (Inside Out 1) заробив «лише» 858,8 млн дол. у всьому світі.

Сіквел анімаційного кіно представляє абсолютно новий склад емоцій (тривога, заздрість, хандра і конфуз), які з’являються в думках юної героїні Райлі, коли вона стає підлітком.

Як повідомляв Укрінформ, фантастичний бойовик «Годзілла проти Конга» побив рекорд касових зборів у Північній Америці, заробивши 48,5 млн дол. за перші 5 днів після прем'єри.

Фото: DISNEY/PIXAR

США Гроші Мультфільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *