Вийшов трейлер біографії співачки Емі Вайнгауз

Вийшов трейлер біографії співачки Емі Вайнгауз Відео 11.01.2024 16:44 Укрінформ У четвер, 11 січня, вийшов трейлер «Назад до чорного» (Back to Black) нового біографічного фільму про одну з найуспішніших британських попзірок Емі Вайнгауз.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Independent.

Фільм «Назад до чорного», знятий режисером фільмів «Стати Джоном Ленноном» і «50 відтінків сірого» Семом Тейлор-Джонсоном, вийде у прокат 12 квітня, майже через 13 років після смерті співачки у віці 27 років.

Назва фільму взята з другого й останнього однойменного студійного альбому Вайнгауз, який отримав всесвітнє визнання та приніс співачці п’ять премій «Греммі».

Акторка Маріса Абела зіграє співачку у фільмі, який буде зосереджений на піку кар’єри Вайнгауз у той час, коли вона боролася зі своєї залежністю. Її колишнього чоловіка Блейка Філдер-Сівіла зіграє актор Джек О'Коннелл.

Зазначається, що про життя Емі Вайнгауз вже було знято кілька фільмів.

Стрічка «Емі» 2015 року отримала схвалення критиків, але її різко розкритикував батько співачки, який назвав його «введенням в оману».

У 2021 році вийшов документальний фільм «Емі Вайнгауз: 10 років потому» від BBC.

Емі Вайнгауз – британська співачка, авторка пісень, музикантка в жанрах соул-поп із джазовими мотивами. Рекордсменка Книги рекордів Гіннеса з п'ятьма преміями «Греммі». Визнана однією з найуспішніших британських попзірок.

23 липня 2011 року Вайнгауз знайшли мертвою в її будинку в Кемдені, в північному Лондоні. Причиною смерті слідство визначило алкогольну інтоксикацію.

Фото: GC Images/Getty

Трейлер Співачка фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *