Українські режисери зможуть безкоштовно подати фільм на фестиваль Women and the World

Українські режисери зможуть безкоштовно подати фільм на фестиваль Women and the World 22.10.2024 10:41 Укрінформ Українські режисери мають змогу безкоштовно подати свій фільм для участі у міжнародному кінофестивалі Women and the World, який відбудеться з 21 по 23 листопада в Лондоні.

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство України з питань кіно повідомляє у Фейсбуці.

Фестиваль Women and the World присвячений вшануванню стійкості, творчості та лідерства жінок у зонах конфліктів по всьому світу.

Фестиваль організований україно-британською неприбутковою організацією Talented та підтримується посольствами України та Чехії у Великій Британії, Одеським міжнародним кінофестивалем, кастинг-директоркою Ненсі Бішоп, організацією PRIMETIME, мерією Лондона та іншими партнерами.

Цього року тема Ukraine in the Spotlight фокусується на ролі українських жінок під час війни, їхній боротьбі, активізмі та волонтерстві.

До участі у фестивалі приймаються ігрові, документальні та короткометражні стрічки, зняті в період 2022-2024 років.

Щоб подати фільм на участь у кінофестивалі, потрібно зареєструватися на платформі FilmFreeway, використовуючи промокод WW24.

Заявки можна подати до 18:00 (за лондонським часом) неділі, 27 жовтня.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті

Контакти: [email protected]

Як повідомляв Укрінформ, у Варшавському кінофестивалі, який проходив із 11 по 20 жовтня, взяли участь шість українських фільмів, два із них здобули особливі відзнаки.

Фестиваль Лондон фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *