Аварія на залізниці – у Росії з рейок зійшов вантажний потяг – деталі та фото

Фото: Східно-Сибірська транспортна прокуратура | У Росії зійшли з рейок півтора десятка вантажних вагонів

Унаслідок аварії порушено габарит сусідньої колії, утім, постраждалих немає. Слідчий комітет РФ відкрив кримінальне провадження за фактом сходження вантажних вагонів із рейок.

Related video

На Російській залізниці з рейок зійшло 14 вагонів після лобового зіткнення з потягом, який їхав у протилежному напрямку. Про це повідомляють у Східно-Сибірській транспортній прокуратурі.

Інцидент стався 8 січня близько 19 години на перегоні Алеур — Бушулей Забайкальської залізниці. Спочатку в російській залізниці повідомили, що з рейок зійшло 27 вантажних вагонів, утім, невдовзі заявили про сходження 14 вагонів.

Фото: Google Maps

Зазначалося, що внаслідок аварії порушено габарит сусідньої колії, утім, постраждалих унаслідок інциденту немає.

Фото: Східно-Сибірська транспортна прокуратура

Також було зупинено на станції Чернишевськ чотири потяги: “Чита — Благовєщенськ”, “Москва — Владивосток”, “Владивосток — Москва”, “10 Москва — Владивосток”.

Фото: МНС Росii

Через велику затримку для деяких пасажирів організували додатковий потяг до Чити, звідки для них організують два авіарейси. Наразі відповідні служби ліквідовують наслідків сходження та відновлення руху на цій ділянці. Також встановлюються причини інциденту.

Російські медіа повідомляють, що Слідчий комітет РФ відкрив кримінальне провадження за фактом сходження вантажних вагонів із рейок. Розслідування ведуть за статтею про порушення правил безпеки руху й експлуатації залізничного транспорту.

Нагадаємо, у Росії на одній із трас, яка веде до Москви, сталася масштабна аварія. На дорозі зіткнулося близько 50 автомобілів, а затор сягав щонайменше 30 кілометрів. Повідомлялося, що ймовірною причиною інциденту стали погано розчищені дороги. Унаслідок ДТП є загиблі та травмовані.

Також у Підмосков’ї в Росії ввели локальний режим надзвичайної ситуації. Причиною стала аварія на теплотрасі, через що росіяни залишилися без опалення та гарячої води.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *