Блискавка вдарила в людей біля головного храму ЗС РФ у Підмосков’ї: є постраждалі (відео)

Фото: Telegram-канал Mash | Інцидент стався в центрі парку “Патріот”

Розряд влучив у верхівку парасольки, якою один із чоловіків прикривався від дощу. Двох постраждалих, котрі перебувають без свідомості, намагаються реанімувати.

Related video

Двоє чоловіків і 61-річна жінка постраждали внаслідок удару блискавки по центру парку “Патріот” у Підмосков’ї, в якому розташовано головний храм Збройних Сил РФ, повідомляють низка російських телеграм-каналів, зокрема Mash, 112 і ОІНФО.

За інформацією, відомою наразі, блискавка, яка вдарила у трьох людей у парку “Патріот”, влучила просто у верхівку парасольки одного з чоловіків. Він знепритомнів, як і людина, котра йшла поряд.

Постраждала жінка йшла за кілька метрів від чоловіків, вони прийшли не разом. Вона змогла встати самостійно. У неї діагностували гіпертонічний криз.

Іншим постраждалим пощастило менше. У мережі є відео, де їх намагаються врятувати. Коли приїхала швидка, чоловіки були без свідомості. Один із постраждалих чоловіків перебував у важкому стані, медики намагалися реанімувати його на місці. Ще один — 39-річний потерпілий після удару блискавки, крім удару струмом, дістав закриту черепно-мозкову травму і рану чола.

Пізніше Baza уточнила, що кількість постраждалих від удару блискавки зросла до чотирьох осіб, серед них — ще одна жінка. Обох жінок із діагнозом “ураження електрострумом” відвезли в лікарні.

Як інформує телеграм-канал “SHOT”, посилаючись на дані від очевидців, у парку було відразу кілька ударів блискавки. Пізніше в пабліках з’явилося відео моменту удару блискавки, після якого три людини впали на землю.

Раніше Фокус писав, що відомо про головний храм ЗС РФ, який ще на етапі будівництва відзначився скандалами.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *