«Я була присутня на пологах її дитини»: відома британська журналістка розповіла, що прихистила українку

Фото: the-times | Сара Кокс

В інтерв’ю британському виданню тележурналістка Сара Кокс також розповіла про користь життя в сільській місцевості для дітей і згадала, як жила на сільськогосподарській фермі недалеко від міста Болтон із чотирма братами та сестрами.

Related video

Письменниця і ведуча на британському телебаченні Сара Кокс розповіла, що протягом пів року надавала кімнату для уродженки України, а нещодавно в біженки народилася дитина. Про це пише The Times.

“Зараз вона частина нашої родини. Я була присутня під час народження її дитини. Тепер вона повернулася з новонародженим”, — сказала Кокс.

В інтерв’ю британському виданню тележурналістка також розповіла про користь життя в сільській місцевості для дітей. Вона згадала, що жила на сільськогосподарській фермі в Літтл Левері, біля міста Болтон, зі своїми чотирма старшими братами й сестрами.

Сара Кокс

“Мій батько вимикав опалення коли тільки міг, тож я отримала гарне загартування. Бідний мій чоловік, я вийшла заміж за милого жителя північного Лондона. Якщо йому холодно, я така: “Одягни светр. І зігрієшся”. Життя на фермі також привчає терпимо ставитися до бруду. Мій ретривер Дейсі може підійти й облизати мене, хоча кілька хвилин тому вона возилася в гної коней і борсуків”, — розповіла Кокс.

Сара Кокс

За словами журналістки, її батькам доводилося багато працювати на фермі та вони не надто дбали про зовнішній вигляд будинку.

Сара Кокс у дитинстві

“Було багато помаранчевого і коричневого. Наш килим у вітальні був коричневий із помаранчевими розводами. Були малюнки на шпалерах, кухня — помаранчева, що зараз виглядало б дуже цікаво. Це була робоча ферма і кілька кімнат були досить мінімалістичними. Думаю, дизайн інтер’єру не був у пріоритеті для моїх батьків, бо їм доводилося дуже багато працювати”, — пояснила авторка.

На запитання про те, без чого вона не може жити, Сара Кокс відповіла, що без своєї кавоварки й скляної чашки своєї бабусі.

Хто така Сара Кокс

49-річна телеведуча та письменниця з Великої Британії працює на BBC. Вона також авторка таких телепрограм, як “The Great Pottery Throw Down”, “Too Much TV” і “Back in Time for…”.

2019 року вийшла її книга спогадів “Till the Cows Come Home: A Lancashire Childhood” — про життя в графстві Ланкашир у 80-х роках.

Дебютний роман “Thrown” було опубліковано 2022 року, а 2024-го — другий роман “Way Back”.

Нагадаємо, що українська сім’я з Харкова вдруге переїхала до Великої Британії, рятуючись від війни.

Також повідомлялося, що 1 липня жителі Дніпра розповіли як допомагали сусідам вибратися після удару російської ракети по багатоповерхівці.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *