Новини Росії – в Москві знайшли тіло російського дипломата

Алексєєв працював генконсулом РФ в Ірані з 2015 по 2019 роки. До цього він обіймав посаду радника-посланника Посольства РФ в Ірані.

Related video

У Росії у Москві знайшли тіло колишнього генерального консула РФ в Ірані Костянтина Алексєєва. Про це повідомляє російське медіа Shot.

Зазначається, що тіло дипломата в будинку на вулиці Вієрна виявила його дружина. На місці працюють правоохоронці. Причини смерті Алєксєєва встановлюються.

Важливо В РФ знайшли мертвим ключового свідка аварії на ЧАЕС: подробиці

У пресслужбі Слідчого комітету по Москві розповіли MSK1.RU, що смерть консула не має кримінального характеру.

Померлий дипломат Костянтин Алексєєв працював генконсулом РФ у місті Решт в Ірані з 2015 по 2019 роки. До цього він обіймав посаду радника-посланника Посольства РФ в Ірані та працював у Другому департаменті Азії МЗС Росії. Від 2011 року він мав дипломатичний ранг Надзвичайного та Повноважного Посланця другого класу.

Колишній генеральний консул РФ в Ірані Костянтин Алексєєв

Більше деталей смерті російського дипломата на цей час не повідомляють.

Нагадаємо, що 13 жовтня в одному з номерів готелю “Таксим” у Стамбулі виявили тіло 61-річного російського топдипломата Миколи Кобринця.

13 серпня у Вірменії загинув тимчасовий повірений у справах України Олександр Сенченко. Український дипломат загинув унаслідок імовірного утоплення на озері Севан.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *