Новини Росії – в Волгограді керівник МНС позичив підлеглому захворіти на онко – відео

Керівник також побажав підлеглому “відсихання рук” за його скарги до прокуратури і “шизофренічні думки”.

Related video

В Росії відзначився очільник Волгоградського управління МНС. Під час наради з підлеглими він обурився кляузами на його адресу і висловив побажання одному з них та його родині захворіти на онкохворобу. Про це пише “Волгоград Онлайн”.

Зазначається, що відео надіслав один із співробітників, присутніх на нараді. Коли воно було зроблено — невідомо.

Важливо Ексчиновник пропонував приєднати східні регіони України до Ростовської області РФ, — СБУ

Так, виступаючи перед підлеглими начальник управління МНС у Волгоградській області Микола Любавін побажав, щоб сім’я співробітника, який поскаржився на нього до прокуратури, “захворіла на онкологію”.

“Писали, що банк “Відкриття” я лобіював. Прокуратура проводила перевірку. Що дружина працює в банку, що Любавін преференції отримує і все інше. Хто це писав, по-перше, я ще раз говорю, щоб у нього руки відсохли, і на онкологію захворіла вся родина. Я не шкодую цього сказати, бо, от, ну, справді, коли люди інфантильні свої шизофренічні думки пишуть, вони не розуміють, що вони роблять”, — сказав він.

Джерело видання в МНС стверджує, що запис було зроблено “давно”, а претензії були пов’язані з переведенням зарплатних рахунків співробітників МНС з одного банку до іншого. Також джерело розповідає, що Любавін та його підлеглі писали один на одного скарги керівництву МНС.

За даними “Волгоград онлайн”, ані сам Любавін, ані прес-служба МНС не коментували публікацію відео. Депутат Держдуми Олександр Хінштейн стверджує, що стосовно начальника волгоградського МНС призначено перевірку.

Нагадаємо, що в РФ депутат “прифотошопив” себе до тіла іншого парламентаря, бо його фото з підписом за Путіна вийшло невдалим.

Раніше повідомлялося, що українець завдяки інтернету та “магії” фотошопу зробив собі документ, який “звільняє” від призову.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *