Новини Росії – у Москві повія відлупцювала правоохоронця, який діяв під прикриттям

Фото: Granada Hoy | Працівниця сфери сексуальних послуг

24-річний лейтенант “виключно по роботі” прибув в одну з колисок розпусти на Ленінському проспекті в Москві, заплатив гроші, а згодом опинився у травмпункті.

Related video

У Росії співробітниця сфери сексуальних послуг побила правоохоронця металевою ложкою для взуття та залила його перцівкою, коли він намагався її затримати. Про це пише російське видання Shot.

Зазначається, що рейд по гніздам розпусти в російській столиці закінчився травмпунктом для одного із співробітників поліції, який працював під прикриттям.

Важливо У гей-оргіях звинувачують єпископа: гучний секс-скандал в парафії в Польщі отримав продовження

Так, 24-річний лейтенант “виключно по роботі” прибув в одну з колисок розпусти на Ленінському проспекті в Гагаринському районі Москви. 24-річна куртизанка Катерина люб’язно впустила його у квартиру, взяла в нього гроші, після чого правоохоронець пред’явив посвідчення.

“Далі події стрімко розвивалися: Катя бризнула гостю в обличчя з перцевого балончика, побила його по голові металевою ложкою для взуття і виштовхнула в під’їзд”, — йдеться в повідомленні.

Після бойового зіткнення з повією лейтенанту довелося викликати підкріплення.

Його колеги змогли затримати жінку і доправити її до райвідділку.

Постраждалий правоохоронець тим часом вирушив до травмпункту, де йому діагностували опіки обох очей та обличчя першого ступеня та забиття м’яких тканин голови. Після надання першої допомоги лейтенант повернувся до служби.

За фактом нападу на правоохоронця проводиться перевірка. Кримінальну справу поки що не порушено.

Нагадаємо, що у Польщі священники влаштували оргію і довели до непритомності “хлопця-повію”. Медики, яких викликали на місце події, не могли до нього підступитися через опір духовенства.

Раніше повідомлялося, що Львівська ОВА хотіла організувати для своїх працівників у робочий час тренінг, присвячений сексуальному вихованню. Через це стався скандал у мереж

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *