Страйк на кордоні України – блокаду на румунському кордоні знято

Фото: Ілюстративне фото | Блокаду руху фур на україно-румунському кордоні знято

За інформацією прикордонників, фермери вимагали збільшення субсидій для кращої конкуренції з українською агропродукцією.

Related video

Проїзд вантажівок через пропускний пункт “Порубне — Сірет” на україно-румунському кордоні відкрито. Про це ввечері 13 січня повідомила Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

Пропуск легкових автомобілів, пасажирських автобусів та пішоходів проходить у звичайному режимі. Черг на виїзд з України, за даними Західного регіонального управління ДПСУ станом на 21:00 13 січня, не спостерігається. Водоночас, за даними єЧерга, у напрямку України перетину кордону очікують 11 автобусів та 879 автомобілей.

Блокада україно-румунського кордону — що відомо

У суботу, 13 січня, на території Румунії фермери почали обмежувати рух українських вантажних транспортних засобів через міжнародний автомобільний пункт пропуску “Порубне — Сірет”.

За даними Прикордонної служби Румунії, учасники блокування перебували на певній відстані від кордону на автодорозі, яка веде до пункту пропуску.

Фермери вимагали збільшення субсидій для того, щоб можна було конкурувати з українською агропродукцією.

Важливо Блокада триває: у ДПСУ розповіли, що відбувається на кордоні з Польщею (відео)

Нагадаємо, у середу, 3 січня, прем’єр Польщі Дональд Туск заявив, що має намір умовляти польських перевізників “не застосовувати блокаду як засіб захисту своїх інтересів”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *