Стрілянина в школі США – поліція повідомила про жертв

Фото: Daily Mail | Стрілянина в середній школі США

За словами представників правоохоронних органів, щонайменше одну людину вбито та декількох поранено внаслідок стрілянини в середній школі Перрі.

Related video

В американському в штаті Айова у Перрі сталася стрілянина в середній школі. На місці події працюють екстрені служби. Про це йдеться у повідомленні офісу шерифа округу Даллас.

За інформацією правоохоронців, терміновий виклик у відділку пролунав зранку 4 січня. Поліцейським повідомили про стрілянину в школі Перрі.

“Кілька співробітників правоохоронних органів і медиків наразі перебувають на місці стрілянини в середній школі Перрі. Місце охороняється, і загрози для населення більше немає”, — повідомили у відділку.

За попередньою інформацією, в школі навчаються близько 1,7 тисяч учнів.

Важливо Стрілянина у брянській школі: поліція звинувачує співробітників закладу, — росЗМІ

Шериф не оголошує кількість постраждалих від стрілянини, однак у місцевому шпиталі підтвердили, що зі школи доставляють поранених до них. А ABC News з посиланням на представників правоохоронних органів, ознайомлених із ситуацією, повідомляє про щонайменше одну вбиту людину і двох поранених.

У ФБР заявили, що їхній постійний агент в офісі в Де-Мойні прибув на місце події, щоб допомогти відділу кримінальних розслідувань Айови.

4 січня сталася стрілянина в середній школі Перрі (США) Фото: Dallas County Iowa

Додамо, що саме сьогодні, 4 січня, у школі розпочався другий семестр після зимових канікул.

Тим часом у Росії поліція звинуватила у недбалості співробітників брянської школи, у якій влаштувала стрілянину 14-річна дівчинка. Нагадаємо, інцидент трапився 7 грудня у гімназії №5. Школярка прийшла у школу із рушницею, яку вкрала у батька разом із мисливським ножем.

А 30 листопада іноземні ЗМІ повідомляли, що в Ізраїлі терористи обстріляли людей на зупинці. Семеро осіб було госпіталізовано, ще двоє осіб – загинули.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *