Питання допомоги в Конгресі США: скільки ще чекати Україні?

Питання допомоги в Конгресі США: скільки ще чекати Україні? 22.03.2024 22:06 Укрінформ Як змінюють ситуацію нове розхитування трампістами ситуації в Палаті представників та масовані обстріли України 

Росія піддала масованому обстрілу українські міста, а також  критично важливу інфраструктуру, в тому числі Дніпровську ГЕС, теплові електростанції, ЛЕП, та інші об’єкти. Лише в ніч проти п’ятниці агресор запустив понад 60 “Шахедів” та майже 90 ракет різних типів. Досвід цієї війни свідчить, що зазвичай такі атаки та інші звірства Росії викликають гостру реакцію в країнах Заходу, та спонукають партнерів до якісно нових рішень щодо оборонної допомоги. Без сумніву, нинішні масовані обстріли також матимуть вплив на рішення західних країн, у тому числі Сполучених Штатів, де окремі політичні сили досі намагаються затягнути рішення про подальшу підтримку України. Водночас ситуація в Конгресі США, схоже, не стає простішою.

КОЖНІЙ ДІЇ Є ПРОТИДІЯ

Щоразу нове звірство росіян підштовхувало Захід переступати через бар’єри в його власній уяві та передавати Україні те, що раніше партнери вважали за межами можливого. Так, Україна отримала спочатку гаубиці, потім системи HIMARS, БПМ Bradley, танки Abrams та Leopard, ракети Storm Shadow, комплекси Patriot та інші високотехнологічні системи озброєнь. На підході – літаки F-16 з усіма їхніми бойовими можливостями.

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *