Аварія на Одещині – пяний правоохоронець скоїв серйозну ДТП – фото

Фото: державне бюро розслідувань | На Одещині п’яний правоохоронець скоїв серйозне ДТП

За інформацією слідства, чоловік зіткнувся з вантажівкою, яка їхала у зустрічному напрямку. Наразі слідство проводять працівники Державного бюро розслідувань.

Related video

В Одеській області п’яний правоохоронець влаштував серйозну аварію. Травми отримали двоє людей. Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань (ДБР).

За попередньою інформацією, правоохоронець їхав за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння.

Фото: державне бюро розслідувань

Слідство повідомляє, що чоловік зіткнувся із вантажним автомобілем, який їхав у зустрічному напрямку.

Фото: державне бюро розслідувань

Фото: державне бюро розслідувань

Унаслідок аварії одному пасажиру було ампутовано ноги, а інший отримав низку переломів та садна. Обох потерпілих госпіталізували. Зазначається, що аварія сталася 5 грудня неподалік села Єреміївка.

Фото: Скриншот

Слідство проводить Державне бюро розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння. Наразі триває досудове розслідування.

ДТП в Україні

Неподалік від Києва 4 грудня внаслідок аварії травми отримали троє жінок. Правоохоронці повідомляли, що фура протаранила легковий автомобіль, який зупинився для зіткнення повороту. Внаслідок цього легковик відкинуло на зустрічну смугу, де зіткнувся з рейсовим автобусом.

1 грудня через зіткнення двох автомобілів загинули двоє осіб. Аварія сталася на вул. Старановодницькій у центрі Києва. Відомо, що за кермом одного з автомобілів перебувала особа у стані алкогольного сп’яніння.

22 листопада у Харківській області внаслідок аварії загинули двоє військовослужбовців. Повідомлялося, що чоловіки стояли на узбіччі, як на них наїхав автомобіль Subaru Forester. Винуватець аварії не надав потерпілим допомогу та поїхав з місця ДТП.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *