ДТП у Харківській області — у масштабній аварії загинули шестеро людей — фото

Фото: ДСНС | Аварія в Харківській області

Рятувальникам за допомогою спецобладнання довелося вирізати з понівечених машин постраждалих і тіла загиблих.

Related video

У четвер, 7 грудня, стало відомо, що в Харківській області біля села Новопавлівка Ізюмського району сталася аварія. Про це повідомляє ДСНС у Telegram-каналі.

Зіткнулися одразу три автомобілі: легкова машина, мікроавтобус і вантажівка. Загалом трагедія забрала життя шістьох людей, ще п’ятеро дістали травми та перебувають у лікарні.

Важливо Один загиблий, 18 дістали травми: у Харківській області автобус потрапив у ДТП (фото)

“Рятувальники за допомогою спеціального інструменту вирізали з понівечених авто постраждалих і тіла загиблих”, — уточнили у пресслужбі ДСНС.

За даними поліції Харківської області, аварія сталася вранці 7 грудня на трасі неподалік села Новопавлівка Ізюмського району. Зіткнулися автомобілі: Nissan Primastar, вантажівка TATRA і Mitsubishi. Шестеро людей загинули, у п’яти — ушкодження.

Аварія в Харківській області

Аварія в Харківській області

Нагадаємо, що 24 листопада в Київській області сталася ДТП за участю автомобіля медиків. Аварія, за інформацією правоохоронців, мала місце біля села Романівка. Від отриманих під час зіткнення травм загинув 21-річний пасажир.

Також повідомлялося, що 6 грудня в Одеській області п’яний правоохоронець скоїв серйозну ДТП. У підсумку один із постраждалих залишився без ніг. Слідство має дані про те, що водій легкового автомобіля зіткнувся з вантажівкою, яка їхала назустріч. Працівники Державного бюро розслідувань проводять слідство.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *