Кулеба і собака – міністр постраждав від нападу тварини – фото

Фото: РБК-Україна | Кулеба показав закривавлену ногу на фото

Очільник дипломатичного відомства повідомив, що йому надали допомогу в Олександрівській лікарні, а на зміні працювала інтернка з Індії, яка після повномасштабного вторгнення російських військ залишилася вчитися і працювати в Україні.

Related video

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що з ним та його близькими відбулася неприємна пригода. Він постраждав від нападу собаки. У Instagram stories він повідомив подробиці.

Подія відбулася ввечері 11 лютого. Дипломат показав фото своєї закривавленої ноги зі слідами собачих укусів.

Важливо Якщо у нас закінчиться зброя, ми будемо воювати лопатами, — Кулеба

“Собак треба любити, але ж і тримати на повідках”, – пояснив Кулеба.

Міністр додав, що на зміні працювала інтернка з Індії, яка після повномасштабного вторгнення російських військ залишилася вчитися і працювати в Україні. Він назвав це символічним знаком.

“Дякую лікарям в Олександрівській, що підрихтували”, – повідомив він.

Фото: Instagram Дмитро Кулеба та Марік

Керівник відомства є шанувальником собак. У квітні 2022 року Кулеба в Instagram показав цуценя, якого вдалося врятувати з Маріуполя. На той час місто блокували та обстрілювали російські загарбники. З’ясувалося, що господарі собаки, яка народила цуценят, зникли без вісти. Маріка, одного з них, Дмитро Кулеба вирішив взяти до себе.

“Війна — це страждання не лише людей, а й тварин. І людяність — це дбати і про перших, і про других. Беріть тварин, які залишилися самотніми”, – розповідав головний дипломат країни.

Нагадаємо, 16 січня Кулеба пояснив, навіщо Путін у 2007 році прийшов на переговори з Меркель із собакою. З його слів, голова Кремля Володимир Путін у 2007 році прийшов на переговори з Ангелою Меркель, яка очолювала німецький уряд, із собакою, щоб продемонструвати грубий прояв сили. Російський президент знав про страх тодішньої канцлерки ФРН щодо цих тварин. Він навмисно пішов на такий вчинок.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *