Одесит, який обматюкав ветерана, вибачився і пообіцяв стати волонтером (відео)

Фото: Скриншот | Одесит вибачився перед ветераном

Порушник заявив, що нібито не помітив протези замість ніг у ветерана. Йому здалося, ніби колишній військовий якось не так із ним розмовляв.

Related video

Чоловік, який образив ветерана з інвалідністю, вибачився перед ним на камеру. Відповідне відео у себе в Facebook опублікував депутат Одеської міської ради Андрій Бабенко.

На кадрах можна побачити, як Вадим Шевеленко каже, що нібито не помітив, що ветеран Олексій Притула був на протезах, а тому не міг підвестися, щоб оглянути його собаку. Свою поведінку він мотивував тим, що йому здалося, нібито ветеран якось не так із ним розмовляв.

Одесит вибачився перед ветераном

“Слів завжди буде мало: вибачення лікар не прийняв, а ось винний вирішив стати волонтером, щоб спокутувати провину. Військовий написав заяву в поліцію, одесит буде покараний відповідно до законодавства України”, — написав депутат Бабенко.

Сам Притула розповів”Суспільному”, що з таким він зіткнувся вперше: не тільки на роботі, а й у житті. Він також додав, що написав заяву в поліцію і сподівається, що справа зрушиться.

Реакція поліції

Пізніше в поліції повідомили, що порушника справді було притягнуто до відповідальності.

“Відвідувача ветеринарної клініки обурило, що лікар, оглядаючи його собаку, не міг встати зі стільця і підійти до тварини ближче. Розлючений клієнт нецензурно висловився в бік ветеринара і залишив його кабінет”, — ідеться в повідомленні.

У поліції заявили, що інцидент стався близько 10-ї години в одній із ветеринарних клінік у Київському районі Одеси. Правоохоронці приїхали за вказаною адресою, де 38-річний потерпілий звернувся із заявою про притягнення до відповідальності відвідувача клініки.

Одесит, який образив ветерана, у поліції Фото: Національна поліція

Пізніше вдалося встановити особу правопорушника та місце його проживання. Ним виявився 43-річний городянин.

“Поліцейські склали стосовно нього адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою провину він визнав і наразі вже вибачився перед потерпілим”, — зазначили в поліції.

Одесит образив ветерана у ветклініці: що відомо

Раніше Фокус писав, в Одесі ветеринарного лікаря і ветерана ЗСУ Олексія Притулу образив відвідувач. Ветеран зіткнувся з агресивним ставленням під час прийому, коли відвідувач дізнався, що лікар втратив обидві ноги в бою. Інцидент стався в клініці “Айболить”. Чоловік у червоній футболці та з білим пуделем увійшов до кабінету Притули. Спочатку відвідувач не знав про травму лікаря, оскільки той сидів за столом. Коли чоловік запитав, чому лікар не встає оглянути собаку, Притула повернувся до нього, щоб показати, що в нього протези.

Це викликало агресивну реакцію у клієнта, чоловік нецензурно висловився лаятися у бік ветеринара.

Нагадаємо, у ПФУ назвали умови, за яких ветерани можуть достроково вийти на пенсію. Розмір пенсії учасників бойових дій залежить від тривалості набутого страхового стажу та отриманого заробітку, з якого сплачувалися страхові внески.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *