Повінь на Закарпатті — підтоплені дороги та будинки — фото

Фото: ДСНС | На Закарпатті піднялася вода в річках

За даними ДСНС, у Берегівському та Хустському районах Закарпаття підтоплено 440 Га сільськогосподарських угідь. У Рахівському районі стався зсув опорної стіни приватного домогосподарства.

Related video

У Закарпатській області рятувальники ліквідовують наслідки підтоплень, що сталися через велику кількість опадів. Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій 2 грудня.

“Рясні дощі призвели до підняття рівнів води в річках. Це призвело до підтоплення сільськогосподарських угідь і домогосподарств у всіх районах області”, — заявили у відомстві.

За інформацією ДСНС, у Берегівському та Хустському районах підтоплено 440 Га сільськогосподарських угідь. У селі Розтоки Рахівського району через перезволоження ґрунту стався зсув опорної стіни приватного домогосподарства.

На Закарпатті стався зсув ґрунту через дощі Фото: ДСНС

У регіоні підтоплено дві дороги місцевого значення: між селом Чорнотисів і селом Холмовець, між селом Великі Ком’яти й селом Шаланки. Також підтоплено автодорогу Н-09 Мукачево — Рогатин — Львів на ділянці між містом Тячів і селом Бедевля.

У населених пунктах Ужгород, Свалява, Кричово, Богдан і Лази рятувальниками доводиться відкачувати воду з підвальних приміщень житлових будинків і домогосподарств.

Рятувальники відкачують воду з підвалів Фото: ДСНС

Мобільно-оперативна група Головного управління ДСНС в області проводять моніторинг ситуації в регіоні.

Нагадаємо, 1 грудня в Центрі національного опору повідомили, що внаслідок нещодавнього шторму в зоопарку на Арабатській стрілці загинула частина тварин. Під час негоди з берегів вийшла затока Сиваш, яка й затопила контактний зоопарк “Сафарі-парк”.

Раніше, 29 листопада, радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що через шторм третина тимчасово окупованого росіянами Маріуполя Донецької області залишилася без електроенергії, тепла та води.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *