Ростріл авто – на Дніпропетровщині невідомий розстріляв автомобіль

Фото: Нацполіція | На Дніпропетровщині невідомий у балаклаві розстріляв автомобіль

За інформацією правоохоронців, в області ввели спеціальну поліцейську операцію, до розшуку зловмисника залучили всі служби поліції.

Related video

У Дніпропетровській області невідомий чоловік на трасі розстріляв з автомата цивільний автомобіль, водій автівки загинув. Про це повідомляють у поліції Дніпропетровської області.

За інформацією правоохоронців, вони отримали виклик 27 грудня близько 18-ї години. Поліцейських повідомили про невідому особу на трасі Н-31, яка у балаклаві вискочила на дорогу.

Повідомляється, що зловмисник вистрілив декілька разів, імовірно із автомата з глушником, по легковому автомобілі. В автівці перебував 49-річний водій, який від отриманих травм загинув на місці події.

На місце злочину прибуло керівництво поліції та слідчо-оперативна група. У Дніпропетровській області ввели спеціальну поліцейську операцію, аби затримати зловмисника. Наразі до пошуку підозрюваного залучені всі служби поліції.

Також зазначається, що за фактом умисного вбивства вже відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у листопаді повідомлялося, що у Херсонській області російський військовий розстріляв чоловіка та жінку. Тіла людей виявили на подвір’ї одного з будинків.

Також на початку грудня повідомлялося, що у Києві зловмисник жорстоко вбив військового. За інформацією слідства, чоловіка вбив знайомий з Вінниччини, на його тілі виявили 15 ножових поранень.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *