В США на кордоні із Мексикою виявили десятки паспортів України

Через знайдені паспорти республіканці в Конгресі, які хочуть добитися міграційного законодавства, знову заговорили про незахищені кордони США.

Related video

У США на південному кордоні знайшли десятки паспортів України та Китаю. Про це повідомив член Палати представників США від Республіканської партії Метт Гетц.

“Увага! Десятки розкиданих українських і китайських паспортів знайшли на південному кордоні США. Байден і Майоркас кажуть, що кордон безпечний”, — написав він.

Важливо Паспорт за участь у війні: Путін підписав указ про громадянство для іноземців, які вступили до ЗС РФ

Республіканець висунув претензії до президента США Джо Байдена та до міністра внутрішньої безпеки США Алехандро Майоркаса щодо незахищенності кордонів країни.

До публікації у соцмережі X він прикріпив фотографії паспортів, знайдених, як стверджується, на південному кордоні США.

Нагадаємо, що сім’я не змогла вирушити у відпустку своєї мрії через “подряпину” в паспорті. На першій сторінці паспорта, над сторінкою з фотографією та інформацією про Джейка, був розрив біля палітурки паспорта.

Раніше повідомлялося, що в Україні змінилася вартість оформлення важливих документів. Від 1 січня 2024 року паспорт громадянина України у формі ID-картки становитиме 504 гривні. Ціни на документи підвищено через те, що “Поліграфічний комбінат “Україна” змінив вартість на бланки окремих біометричних посвідчень.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *