Вирішить проблему з ДАСУ: В NAUDI прокоментували прийнятий у Раді законопроєкт №10454

Related video

Прекрасна новина для всього сектору українського ОПК – Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт №10454, який вирішує проблему між ДАСУ та постачальниками щодо рівня прибутку в оборонних закупівлях, передає “Апостроф”.

“Щасливі, що зусилля, які докладали представники NAUDI протягом кількох місяців у цьому питанні, не були марними. Можемо констатувати, Що сьогодні держава зробила крок для забезпечення виробникам озброєння сприятливих умов для роботи та розвитку. Законопроєкт направлений на удосконалення правового регулювання ціноутворення в оборонних закупівлях під час дії правового режиму воєнного стану”, — ідеться в повідомленні.

Документ має остаточно виправити ситуацію, яка виникла між українськими підприємствами ОПК і Державною аудиторською службою. Нагадаємо, що, згідно з позицією контролюючих органів, оборонні компанії мали працювати без прибутку.

NAUDI впродовж кількох місяців послідовно відстоювала необхідність регулювання ціноутворення в оборонних закупівлях, а в січні 2024 року брала активну участь у створенні відповідного законопроєкту. Адже розвиток підприємств ВПК – гарантія забезпечення обороноздатності нашої держави та двигун української економіки.

“Просимо Президента України підписати Закон”, — ідеться в повідомленні.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *