Здивував навіть прикордонників: француз-мандрівник випадково заплив на каяку в Україну (фото)

Фото: ДПСУ | У ДПСУ поділились, що для прикордонників зустріч з мандрівником стала таким же сюрпризом, як і для нього самого

Громадянин Франції втратив орієнтир та на 51 день своєї подорожі незаплановано опинився на території України. Тепер порушника переправлять у Румунію.

Related video

21 липня співробітники Держприкордонслужби виявили чоловіка, що збився з маршруту та незаконно перетнув кордон з Україною. Деталями інциденту пресслужба відомства поділилась у соцмережах.

Мандрівник з Франції втратив орієнтир та випадково заплив в акваторію порту “Рені”. Через це на іноземного громадянина склали документи про адміністративне провадження.

Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

За даними ДПСУ, пригода сталася на 51 день подорожі француза, що збився з маршруту.

“Візит до України став сюрпризом не лише для прикордонників, а й для самого туриста”, — підкреслила пресслужба.

Прикордонники завірили, що пізніше іноземця в порядку реадмісії переправлять румунській стороні.

Порт “Рені” розташований на лівому березі Дунаю в Одеській області. Він знаходиться поблизу кордону з Румунією.

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

Нагадаємо, рибалки у США помітили в морі рідкісних рожевих дельфінів. Американець Турман Гастін поділився, що “ніколи не бачив нічого подібного”.

У Саудівській Аравії чоловіку провели операцію після невдалої гри з ключами. Він випадково проковтнув ключ від машини, який заблокував йому дихальні шляхи. Ситуацію ускладнювало те, що пацієнт мав проблеми з серцем.

У США арештували працівницю Burger King за те, що вона подала клієнтам стару картоплю фрі з відра зі сміттям. У разі, якщо провина жінки буде доведена, їй загрожує до 20 років ув’язнення.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *