Легкий спосіб дізнатися що настав час міняти роботу

Як дізнатися, що настав час змінювати роботу. Чесно дайте відповідь на тонкі, психологічні запитання, інформує Ukr.Media.

Загинайте палець, якщо згодні із затвердженням.

  • Після роботи ви хочете зробити щось, щоб ваше життя змінилося на краще і збіглося з мріями. Але у вас немає сил та часу. Ви обіцяєте почати діяти найближчим часом, який так і не настає. Останні місяці енергії вистачає лише на побутові справи.
  • Раніше ви ходили на роботу з думками «От зароблю грошей і здійсню свою мрію». Зараз ви ходите на роботу з думками «Як мене дістало це місце».
  • «Колектив». При цьому слові у вас насамперед на думку спадають негативні емоції. За шкалою від 1 до 10 їх рівень перевищує 5.
  • «Керівник». При цьому слові у вас насамперед на думку спадають негативні емоції. За шкалою від 1 до 10 їх рівень перевищує 5.
  • Всередині себе ви гостро відчуваєте, що ваше життя повернуло не в той бік. Роки минають, а потрібного вам результату немає і немає. Та й взагалі все якось не так складається, як хотілося б. Відсутність розвитку та позитивних змін у житті тисне та пригнічує вас…

Особливо варто замислитися, якщо ви загнули більше двох пальців.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *