Ніссан Кашкай: переваги та особливості моделі

Модель Кашкай від Ніссан можна сміливо назвати одним із найпопулярніших міських кросоверів останнього часу. Власникам автомобіля відомі всі його переваги:

  • сучасний вигляд;
  • багата комплектація;
  • надійність головних механізмів;
  • сучасна електроніка;
  • доступна ціна;
  • комфортний салон та інше.

Модель з’явилася у 2007 році й одразу ж створила фурор на ринку. Зараз купити Nissan Qashqai можуть всі, хто хоче надійне авто за прийнятною ціною. Великий вибір оголошень про продаж пропонує сервіс OLX. Тут розміщені кросовери різних років випуску.

Ніссан Кашкай: переваги та особливості моделі
Ніссан Кашкай: переваги та особливості моделі

Основні переваги  

Всі, хто знайомий з цією моделлю, запевняють, що він здається більшим всередині, ніж зовні. Інтер’єр салону не може похизуватися преміальними матеріалами, але навіть хромований пластик виглядає прийнятно. Всередині немає нічого зайвого, а велике багажне відділення дозволяє брати в дорогу все необхідне.

Варто відзначити якість лакофарбового покриття кузова. Воно тривалий час залишається незмінним, а на поверхні кузова довго не з’являється навіть натяків на корозію.

Надійність – основна риса двигуна. Власники моделі запевняють, що до 250-300 тис. км з силовим агрегатом не виникає серйозних проблем. Така ж надійна і МКПП: вона не нагадує про себе до 100 тис. км, але після цього пробігу потрібно міняти первинний вал.

Позашляховик чи міське авто

Якщо важливий повний привід, то краще звернути увагу на варіант з дволітровим двигуном. Модель на 1,6 літра не має повного приводу. Але на міських вулицях це не потрібно: великий кліренс дозволяє і без повного приводу долати перешкоди у вигляді невеликого бездоріжжя.

В залежності від об’єму двигуна змінюються і витрати палива: 8,1 для 1,6 л та 10,8 для 2 літрів. Але навіть ці показники прийнятні для сучасних реалій.

На відмінно виповнена і шумоізоляція салону: всередині не чутно звуків навіть при високій швидкості. Аеродинамічна форма кузова та в міру жорстка підвіска дарують комфорт, незалежно від швидкості руху та якості дорожнього покриття.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *