В яких випадках необхідно поговорити з чоловіком про гроші

Коли люди закохуються один в одного, вони багато часу проводять разом, милуються і шепочуть один одному на вушко приємні слова. Але розмовляють мало і переважно про незначні речі. Однак питання грошей не можна опускати, як би закохані ви не були, інформує Ukr.Media.

Звичайно, якщо ви не збираєтеся довго зустрічатися з цим чоловіком, а розраховуєте тільки на коротенький роман, то про фінанси можна і не розмовляти. Але коли стосунки серйозні, обговорити фінансове питання все-таки потрібно.

В яких випадках необхідно поговорити про гроші?

  • Ви зустрічаєтеся вже довше двох місяців.
  • Ви будуєте спільні плани і стосовно весілля теж.
  • Один з вас заробляє значно більше іншого.
  • Один з вас любить витрачати гроші, а інший віддає перевагу їх накопичувати.
  • Вам весь час здається, що вас обділяють в грошах.
  • Не варто заводити розмову про фінанси, якщо у вас вже загальний бюджет, і ви відчуваєте, що витрачаєте гроші так, як вам обом того хочеться. Також немає сенсу серйозно розмовляти з партнером про те, що він не купив вам, той подарунок, який ви хотіли, або пару раз не зміг заплатити за вас в ресторані зважаючи на матеріальні проблеми.

    Як обговорити з чоловіком грошове питання?

  • Налаштуйте себе на спокійну розмову. Навіть якщо вам щось не подобається в поведінці партнера, підвищувати голос і переходити на крик в будь-якому випадку не варто.
  • Не намагайтеся принизити свого чоловіка, не сваріть його за те, що він недостатньо заробляє або, навпаки, забагато витрачає. Якщо будете тиснути на партнера або принижувати його, на вас просто образяться, а питання вирішене не буде.
  • Заздалегідь сформулюйте фрази, з яких ви почнете розмову. Не потрібно ходити навколо, інакше ваш чоловік може просто втратити нитку розмови. Представники сильної статі люблять конкретику, так що ви повинні говорити гранично лаконічними фразами.
  • Якщо хочете налаштувати партнера на збільшення заробітку, робіть акцент на загальну мету. Наприклад, ви можете сказати, що мрієте взяти від нього пропозицію руки та серця, але поки для цього у вас обох недостатньо грошових коштів. Якщо чоловік боїться шлюбу, то зацікавте його спільною подорожжю або купівлею загальної нерухомості.
  • Щоб чоловік захотів працювати та заробляти гроші, у нього повинна бути мотивація. Якщо будете говорити про те, що він повинен приносити в будинок багато грошей на тій підставі, що він чоловік, він може й образитися, вважаючи, що зараз ви його чоловіком не вважаєте. А от якщо ви відзначите, який ваш партнер чудовий фахівець і яких успіхів може досягти в кар'єрі, то він буде дуже гордий і, швидше за все, захоче відповідати вашим словам.
  • Вам обов'язково потрібно зробити так, щоб ваш партнер повірив в те, що ви завжди будете його підтримувати. Бажано, щоб це були не просто красиві слова. Якщо ви не працюєте, то пообіцяйте чоловікові оточити його теплом і турботою. Якщо працюєте, то скажіть, що готові вносити певну суму в загальний бюджет.
  • Якщо будете поводитися тактовно і не станете сипати звинувачення на адресу чоловіка, найімовірніше, ви зможете прийти до спільного рішення. Грошове питання — серйозна тема, але якщо ви вирішили прожити з чоловіком довге життя, необхідно заздалегідь обговорити всі дрібниці та нюанси, щоб надалі почувати себе спокійно і впевнено.

    Джерело: ukr.media

    No votes yet.
    Please wait...
    Поділіться своєю любов'ю

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *