Австралійський актор Кріс Гемсфорт отримав зірку на Голлівудській алеї слави

Австралійський актор Кріс Гемсфорт отримав зірку на Голлівудській алеї слави 24.05.2024 17:43 Укрінформ Австралійський актор Кріс Гемсфорт, відомий грою у кінофільмах студії Marvel, у четвер отримав зірку на Голлівудській алеї слави у Лос-Анджелесі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Голлівудської алеї слави.

Актор був відзначений зіркою у категорії «Кіно». Зірка Гемсфорта стала 2781-ю на Алеї слави у Голлівуді.

«Кріс відомий своїми чудовими роботами, які зачаровують глядачів по всьому світу. Разом із його численними шанувальниками, я впевнена, що його австралійські колеги будуть раді дізнатися, що ми додаємо ще одного талановитого австралійця до нашої культової Алеї слави», – сказала продюсер Голлівудської алеї слави Ана Мартінес.

Кріс Гемсфорт є одним із найпопулярніших акторів Голлівуду. Він знявся у шести фільмах студії Marvel, один з яких – «Месники: Завершення» – залишається одним із наймасовіших фільмів усіх часів зі зборами у понад 2,7 мільярда доларів США.

Гемсфорт також знімався у таких картинах, як «Тор», «Тор 2: Царство темряви», «Тор 3: Раґнарок», «Тор: Кохання та грім», «Мисливці на привидів», «Доктор Стрендж», «Люди в чорному: Інтернешнл» та інших.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого відомий американський актор Марк Руффало отримав зірку на Алеї слави у Лос-Анджелесі.

Фото: GettyImages

Голлівуд Кіно Актор

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *