Церемонію вручення «Оскарів» подивилися 19,5 мільйона глядачів

Церемонію вручення «Оскарів» подивилися 19,5 мільйона глядачів 12.03.2024 17:48 Укрінформ Цьогорічну церемонію вручення кінопремії «Оскар» переглянули 19,5 мільйона глядачів телеканалу ABC, що є найбільшим показником за останні 4 роки.

Про це повідомляє Variety, передає Укрінформ.

«Трансляція 2024 року стала найпопулярнішою церемонією вручення «Оскару» з 2020 року і ознаменувала зростання глядацьких симпатій третій рік поспіль», – йдеться у публікації.

Згідно зі швидкими національними рейтингами США, трансляцію церемонії вручення «Оскарів» у неділю з 19:00 до 22:29 за східноєвропейським часом подивилися 19,5 мільйона глядачів.

Торік під час вручення кінопремії зібралися біля екранів 18,8 мільйона глядачів. Тобто загальна кількість глядачів шоу зросла трохи більше ніж на 4%.

Найменше глядачів церемонії було зафіксовано у 2021 році, під час пандемії, коли трансляцію подивилися 10,4 мільйона людей.

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня у Лос-Анджелесі журі Академії кінематографічних мистецтв і наук США оголосило лауреатів 96-ї кінопремії «Оскар».

Уперше в історії українська стрічка «20 днів у Маріуполі» режисера Мстислава Чернова здобула премію «Оскар» у номінації "Найкращий документальний фільм".

Кіно Оскар Телебачення

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *