Eminem анонсував вихід першого за понад чотири роки альбому

Eminem анонсував вихід першого за понад чотири роки альбому Відео 26.04.2024 08:49 Укрінформ Американський репер Eminem заявив, що вже цього літа буде випущений його новий альбом «The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

EMINEM — THE DEATH OF SLIM SHADY 💿

NEW ALBUM

🚨SUMMER 2024🚨pic.twitter.com/RFmNjhK2N3

— NFR Podcast (@nfr_podcast) April 26, 2024

Для самого репера, чиє справжнє ім’я Маршалл Брюс Метерз III, це вже буде 12-й студійний альбом.

Трейлер нового альбому був представлений у четвер.

Зазначається, що у січні 2020 року американський репер несподівано для багатьох випустив свій останній альбом «Music to Be Murdered By». Він мав миттєвий успіх, посівши перше місце в чарті Billboard 200.

«Slim Shady» довгий час був альтер-его для Eminem, починаючи з альбому «Slim Shady EP» у 1997 році, та продовжуючи альбомом «The Slim Shady LP», який вийшов ще через два роки.

Крім цього, співак взяв на себе роль альтер-его в таких піснях, як «Guilty Conscience», «’97 Bonnie and Clyde» і «Kill You».

Eminem – американський репер, музичний продюсер, композитор і актор, один із засновників хіп-хопу. Протягом своєї кар'єри він видав вже 11 альбомів, які посідали перше місце у чартах Billboard 200 і п'ять синглів у Billboard Hot 100, які теж потрапляли на першу позицію. Журнал Rolling Stone зарахував його до списку 100 найвеличніших артистів всіх часів, називаючи його королем хіп-хопу.

Як повідомляв Укрінформ, перший музичний альбом голлівудської акторки Кейт Гадсон вийде 17 травня.

Музикант Репер

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *