Фільм «Я і Фелікс» виходить у прокат 11 квітня

Фільм «Я і Фелікс» виходить у прокат 11 квітня 25.03.2024 12:43 Укрінформ Повнометражний ігровий дебют Ірини Цілик «Я і Фелікс» Ірини Цілик 11 квітня виходить у прокат.

Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«11 квітня в український прокат виходить фільм «Я і Фелікс»— повнометражний ігровий дебют української режисерки Ірини Цілик», – йдеться у повідомленні.

Фільм знятий за мотивами автобіографічного роману Артема Чеха «Хто ти такий?» і розповідає про хлопця Тимофія, який живе у провінційному українському місті в 1990-ті роки. Це зворушлива історія про дорослішання, перші уроки доброти й жорстокості, підліткове кохання, зради та передусім про стосунки дітей і надломлених непростими часами дорослих.

Головні ролі у фільмі зіграли український письменник Юрій Іздрик, 10-річний Андрій Чередник (син Ірини Цілик і Артема Чеха) та 17-річний Владислав Балюк.

Стрічку знято за підтримки Держкіно.

Як повідомлялося, світова прем’єра фільму «Я і Фелікс» відбулася на 38 Варшавському міжнародному кінофестивалі, а перший український показ – в межах Київського тижня критики у 2022 році.

Фото: usfa.gov.ua

Кіно Держкіно

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *