Фільм «Уроки толерантності» зібрав у прокаті ₴1,7 мільйона

Фільм «Уроки толерантності» зібрав у прокаті ₴1,7 мільйона 18.03.2024 15:16 Укрінформ Стрічка “Уроки толерантності” режисера Аркадія Непиталюка зібрала 1 742 732 грн у прокаті, а кількість проданих квитків сягнула 11 447.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно в Фейсбуці.

"Завершено прокат фільму "Уроки толерантності". Стрічка вийшла на великі екрани 14 лютого була в прокаті 4 тижні. Загальні касові збори склали 1 742 732 грн, а кількість проданих квитків сягнула 11 447", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фільм створено за мотивами п’єси Ігоря Білиця «Гей-парад».

У центрі сюжету пересічна українська родина, яка, аби дати раду фінансовій скруті, погодилася стати учасниками програми з євроінтеграції «Уроки толерантності». За її умовами, вони мають на певний час оселити у себе вдома ЛГБТ-представника та активіста. Тепер родина вимушена боротись із власною гомофобією та неприйняттям інакшості. Але серед усіх інших викликів, їх також хвилює те, що скажуть сусіди.

Фільм створений за підтримки Держкіно, SOLAR MEDIA Entertainment.

Кінотеатральну дистрибуцію здійснює — FILM.UA Distribution.

Як повідомляв Укрінформ, світова премʼєра фільму "Уроки толерантності" відбулась 9 листопада на Талліннському кінофестивалі "Темні ночі" – Tallinn Black Nights Film Festival (PÖFF) у секції "Вибір критиків".

Держкіно фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *